Ladataan

Uutinen: Kingdom Hearts III vahvistui ensi vuodelle, Toy Story liittyy pelin maailmatarjontaan

16.07.2017
Kirjoittanut: Panu Saarenoja

Square Enix on antanut vihdoin ja viimein alustavan julkaisuikkunan Kingdom Hearts III:lle. Nyt viikonloppuna järjestetyn Disney D23 -tapahtuman yhteydessä se on luvannut, että peli saataisiin ulos vuoden 2018 puolella.

Tapahtuman yhteydessä pelistä näytettiin myös tuore traileri, joka vahvistaa Toy Storyn saavan oman maailmansa tuoreessa seikkailussa. Aiemmin Kingdom Hearts III:een vahvistetut Disney-universumit ovat olleet Hercules, Big Hero 6 ja Kaksin karkuteillä.

Seuraavaksi sitten jännätäänkin, miten hyvin Square onnistuu pitämään lupauksen ensi vuonna tapahtuvasta julkaisusta. Netissä ainakin on jo vitsailtu vinhaan väistämättömistä myöhästymisuutisista.

Kehitteillä Kingdom Hearts III on PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

3 kommenttia

16.07.2017 09:15
Näyttää kyllä hienolta ja pitää vakavasti harkita tätä. Ainoa jumittava tekijä on se, ettei ole tullut pelattua niitä aiempia ja se on aina jotenkin työlästä alkaa kahlaamaan aiempia pelejä läpi jonkun tulevan teoksen takia. Erityisesti jos kyseessä on kymmenien tuntien teokset.
Picture of zappah
16.07.2017 09:43
Nythän PS4:lle saa käytännössä koko saagan kahdella pelillä. Itselläni on kaksi aiempaa PS3:lle ja tämä viimeisin sitten neloselle. Hieman jätti kyllä ristiriitaiset fiilikset tuo traileri, kun en ole koskaan Toy Storysta niin hirveästi välittänyt. Smile
Picture of Sundance Kid
16.07.2017 22:13
"--se on luvannut, että peli saataisiin ulos vuoden 2018 puolella." Kauniita sanoja mutta kuka niitä uskoo Wink Olin paikalla kun KH2:nkin kehitys pitkittyi extra vuodella.

Tämän perusteella näyttää siltä, ettei peli vain toista elokuvan omaa tarinaa mistä olen erittäin iloinen. Yksi aiempien jatko-osien helmasynneistä oli kuinka uuden ja jännittävän sijaan nämä maailmojen stoorit vain kertasivat elokuvia kohta kohtaukselta, mitä nyt Sora ja kumppanit heiluivat taustalla. Ensimmäisen pelin taika oli nimenomaan klassikoiden uusissa kuvioissa!
Picture of Nelia19