Kilpailullinen luolastoseikkailupeli Crawl sai julkaisupäivän – tulossa myös konsoleille / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Kilpailullinen luolastoseikkailupeli Crawl sai julkaisupäivän – tulossa myös konsoleille

18.03.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Reilut pari vuotta early access -vaiheessa ollut Crawl on päivätty vihdoin ja viimein. Australialaisen pikkustudio Powerhoofin tuotos julkaistaan virallisesti 11. huhtikuuta, eikä edes vain pc:lle, vaan myös Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle.

Valmistuessaan peliin lisätään kokonaan uusi pomotaistelu sekä hieman muuta pikkusälää. Näitä ovat ainakin saavutukset ja Steam-keräilykortit.

Ideana Crawlissa olisi lyöttäytyä yhteen kolmen muun pelaajan kanssa ja lähteä sitten luolastoseikkailemaan kilpailullisessa hengessä. Yksi pelaajista on aina ihmissankari, kun taas muut toimivat hirviöinä, jotka yrittävät tappaa sankarin ja saada näin itse kyseisen roolin haltuunsa. Mitä tulee sankareihin, olisi niiden tavoitteena kerätä tarpeeksi tasoja ja varusteita, jotta he voisivat lopulta haastaa luolaston pohjalla piileskelevän pomovastustajan, jota muut pelaajat pääsevät myös ohjaamaan.

Ohessa sekä pelin uusi video että myös reilun parin vuoden takainen traileri, jossa näytillä on enemmän myös pelikuvaa.

Lähde: Powerhoof

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tässä ei nyt ole sitä vuoden takaista videota, joten täytyy käydä youtubesta etsimässä. Tuo uudempi traileri oli kyllä hauska! Mukava että osataan nauraa itselleen.