Kiinalainen uusivuosi on pian täällä – nappaa mätkintää sen kunniaksi ilmaiseksi / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Kiinalainen uusivuosi on pian täällä – nappaa mätkintää sen kunniaksi ilmaiseksi

13.02.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

SNK:n taistelupeli The King of Ighters 2002 on saatavilla väliaikaisesti ilmaiseksi pc:lle GOG-kauppapaikalta. Mätkinnästä kiinnostuneet voivat käydä nappaamassa sen vaikkapa digikaupan etusivulta, kunhan lunastuksen tekee vain ennen torstai-iltaa.

The King of Fighters 2002 oli aikoinaan järjestyksessään yhdeksäs The King of Fighters -pääsarjan osan. Vuonna 2002 tapahtuneesta julkaisustaan huolimatta se kehitettiin vielä ensin SNK:n omalle Neo Geo -alustalle, josta on sittemmin ponkaissut muillekin laitteille.

GOGin tarjous on osa kauppapaikalla juuri käynnistynyttä alennuskampanjaa. Tällä kertaa alekamppis juhlistaa pian koittavaa kiinalaista uutta vuotta ja tarjoaa helmikuun 20. päivään asti tarjouksia noin 500 pelistä.

Lähde: GOG

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Olen pelannut peliä PS2:lla, mitä siitä jäi mieleen oli armottoman vaikea loppubossi (en muista nimeä, "Argul" tai jotain sellaista). Halpa paskiainen jolla oli vastaus kaikkiin liikkeisiin ennekun niitä edes teki. Peli antoi mahiksen tarpeeksi hävittyä poistaa kolmanneksen pomon energiasta, siltikin raivostuttavan vaikea loppupomo. Ja kun sen viimein sai päihitettyä, niin ei saanut edes loppuvideota vaivanpalkaksi.