Keskiaikaan sijoittuva roolipeli Kingdom Come: Deliverance johdattelee uudella trailerilla koston jäljille / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Keskiaikaan sijoittuva roolipeli Kingdom Come: Deliverance johdattelee uudella trailerilla koston jäljille

11.01.2018 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
1

Deep Silver on julkaissut uuden trailerin keskiajalle sijoittuvasta roolipelistään Kingdom Come: Deliverance, jonka juonipuoli saa tällä erää reilun minuutin edestä ruutuaikaa.

Trailerilla nähdään pelin päähenkilö Henry, jonka koston taivalta seurataan puolin ja toisin sotaa. Böömin kuningaskuntaan sijoittuvassa tarinassa perheensä menettänyt päähenkilö näytettäisiinkin nähtävän mitä moninaisimmissa tilanteissa.

Warhorse Studiosin kehittämä roolipeli poikkeaa muista viimeaikaisista fantasiaropeista pyrkimällä realistisuuteen paitsi kerronnallaan myös toiminnallaan. Taistelumekaniikan onkin luvattu olevan yhtä vaarallinen kuin pelin keskiaikainen maailma.

Kingdom Come: Deliverance julkaistaan pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 13. helmikuuta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Vaapukkamehuw kuva
Vaapukkamehuw

Ihan hyvälle tämä peli näyttää, jos on osannut pitää odotukset realistisina.

Mikään täysin bugiton, sulava ja viimeistelty jättistudion AAA-räime tämä tuskin tulee olemaan, vaan suurella sydämmellä rakennettu innovatiivinen tuote, josta kulmat hieman repsottaa, mutta josta näkyy kehittäjien intohimo aihealuetta kohtaan. Maailma näyttää mielenkiintoiselta ja yksityiskohtaiselta, animaatiot taas melko kankeilta.

Tosin taistelusysteemistä sellainen valituksen sana, että haarniskoitu taistelu on aika epärealisistista - etenkin miekoilla. Sen pitäisi etupäässä koostua half-swordingistä ja painista. Tavoite on nimenomaan saada kärki menemään sieltä, missä harniiskaa ei ole suojaamassa tai suojana on vain osia rengaspanssarista.

Toki paini on hieman hankalampi toteuttaa, mutta half-swording ja esim. miekan käyttäminen improvisoituna nuijana (murder stroke) pitäisi olla toteutettavissa niin, että pelattavuus säilyy mielekkäänä.

Ehkä sitten Kingdom Come II:ssa...