Kehittäjä kuopattiin mutta meno jatkuu – Diablo-henkinen Torchlight saa jatkoa / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Kehittäjä kuopattiin mutta meno jatkuu – Diablo-henkinen Torchlight saa jatkoa

10.08.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Toimintaroolipelisarja Torchlightia tehnyt Runic Games saattoi kohdata loppunsa viime vuonna, mutta Torchilightille se ei ole tarkoittanut loppua. Sarjaa nykyisin hallinnoiva Perfect World on paljastanut, että ensi vuonna seikkailemaan päästään Torchlight Frontiersissa.

Pc:n ohella heti PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle suuntaava Frontiers lupaa tuoda takaisin monia Torchlightin tuttuja ideoita ja mekaniikkoja, mutta yhdellä tuntuvalla erolla. Peli on suunniteltu tällä kertaa enemmän verkkopainotteiseksi kokemukseksi, jossa pelaajat jakavat saman dynaamiseksi ja jatkuvaksi kuvaillun maailman keskenään. 

Pelin kehityksestä vastaa Perfect Worldin uusi Echtra Games -studio, joka koostuu muutamista entisistä Runicin työntekijöistä. Mukana menossa on esimerkiksi Max Schaefer, joka oli aikoinaan luomassa myös aitoa ja alkuperäistä Diabloa.

Torchlight Frontierista tehdään elävä universumi, joka tuntuu uniikilla tavalla Torchlightilta samalla kun lisäämme siihen omaa luovaa piirrettämme. Tiimi on rakentanut jotain todella erityislaatuista, emmekä malta odottaa, että fanit pääsevät pelaamaan sitä ensimmäistä kertaa Gamescomissa ja PAX West -messuilla, Schaefer hehkuttaa.

Torchlight Frontiersin testaajaksi voi ilmoittautua sen kotisivuilla.

Lähde: Perfect World

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Bloob kuva
Bloob

Ei kyllä nappaa Perfect Worldin keskittyminen "live service"hin yhtään.

Käyttäjän Heppulinen kuva
Heppulinen

Oisin toivonut torchlight 3:stä enemmän, harmi.