Ladataan

Uutinen: Kauhua Marsissa Lovecraftin hengessä – tällainen on juuri paljastunut Moons of Madness

11.08.2017
Kirjoittanut: Panu Saarenoja

Tuore ensimmäisen persoonan kauhupeli Moons of Madness on paljastunut PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle. Sitä kehittää ensi vuodeksi norjalainen pelitalo Rock Pocket Games, jonka jotkut saattavat tunnistaa parin vuoden takaisesta Shiftlings-pulmaloikasta.

Marsiin sijoittuvan pelin on kerrottu tuovan yhteen kovaa tiedettä ja Lovecraftin inspiroimaa kauhua. Tiedepuoli näkyy Moons of Madnessin tavassa perustaa sen realistisemmat elementit NASAn ja SpaceX:n analyyseihin, kun Lovecraft-kauhu nousee esiin pelin tutkiskellessa päähenkilönsä mielenterveyttä. Varsinkin hallusinaatiot näyttelevät Moons of Madnessissa isoa osaa.

Ensimmäistä kertaa pelaajien ulottuville Moons of Madness on tarkoitus saada reilun viikon päässä siintävillä Gamescom-messuilla. Ensimmäinen traileri auttaa kuitenkin jo pohjustamaan tulevaa.

4 kommenttia

11.08.2017 21:51
No nyt vaikuttaa mielenkiintoiselle! Ehdottomasti seurantaan tämä.
Picture of zappah
12.08.2017 00:18
Todella hyvältä näyttää, mutta toivon todella että on muutakin tekemistä kuin kävelyä, edes sitä vähäistä määrää mitä SOMAssa oli, joka oli ihan hyvä peli.
Picture of cubehead
12.08.2017 18:48
Lainaus käyttäjältä cubehead
Todella hyvältä näyttää, mutta toivon todella että on muutakin tekemistä kuin kävelyä, edes sitä vähäistä määrää mitä SOMAssa oli, joka oli ihan hyvä peli.

Minusta SOMAssa taas ne Frictionalin miljoonaan kertaan nähdyt mörkökohdat jo haittasivat pelin muuten erittäin mielenkiintoista tarinaa ja hienosti rakennettua tunnelmaa. Tuntui, että Penumbralla ja Amnesialla kannuksensa hankkinut kehittäjä ei vain uskaltanut ottaa riskiä rauhallisempaan tutkimiseen pohjautuvan mekaniikan kanssa ja siksi sitä toimintaa piti päälleliimata aina tasaisin väliajoin.
Picture of Haerski
13.08.2017 08:47
Vaikuttaa semisti mielenkiintoiselta. Kunpa gameplay olisi muutakin kuin randomeita jump scareja.
Picture of snaketus