Kauan eläköön kuningatar? Hallinnointipeli Reignsin jatko-osa päivättiin / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Kauan eläköön kuningatar? Hallinnointipeli Reignsin jatko-osa päivättiin

18.11.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Kuninkaallisen elämän yksinkertaiseen valintoihin supistanut Reigns palaa joulukuun 7. päivä. Peli jatkuu tuolloin kuninkaan roolin kuningattarella korvaavalla Reigns: Her Majestylla, joka tuodaan samanaikaisesti Steamiin, App Storeen ja Google Play -kauppaan.

Pääpiirteittäin Reigns: Her Majesty pitää alkuperäisen pelin pelattavuuden ennallaan. Kuningattarena pelaajan eteen ilmestyy jatkuvasti siis mitä erilaisempia tapahtumia, joihin voi reagoida yleensä parilla eri tavalla. Täysin summittain valintoja ei kannata kuitenkaan tehdä, sillä ne vaikuttavat eri tavoin kuningaskunnan eri osa-alueisiin, joiden romahtaminen tarkoittaa yleensä monarkin kuolemaa.

Her Majestylla erilaisia tapahtumia on tarjolla tietysti aina vain enemmän ja näin ollen myös sen tarina ja hahmot ovat uudenlaisia. Uusi oma tuttavuutensa on lisäksi inventaario, joilla pelin tapahtumia voi ohjata uudenlaiseen suuntaan.

Näillä näkymin Her Majestyn hinta on pyörimässä vastaavissa mitoisa ensimmäisen pelin kanssa. Pulittamaan siitä joutuu siis noin kolmisen euroa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.