Katso 26 minuutin edestä upouutta pelikuvaa Destiny 2:n uudesta strike-tehtävästä / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Katso 26 minuutin edestä upouutta pelikuvaa Destiny 2:n uudesta strike-tehtävästä

19.05.2017 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
4

Destiny 2 paljastettiin eilen virallisessa juhlatilaisuudessa, jossa olleet ovat nyt julkaisseet runsaasti uutta materiaalia pelin uudesta The Inverted Spike -tehtävästä.

DualShockersin uudella videolla nähdään kolmihenkinen strike-tehtävä kokonaisuudessaan PlayStation 4 Pro -konsolilla pelattuna.

Eilen pelistä paljastettiin muun muassa ensimmäinen tehtävä, pelattavissa olevat planeetat, klaani- ja Guided Game -ominaisuudet, uudet taidot ja rutkasti muuta uutta tietoa.

Destiny 2 julkaistaan PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 8. syyskuuta. PC-version tarkkaa julkaisupäivää ei ole vielä varmistettu.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän W1LMI kuva
W1LMI

30fps konsoleilla ei jumalau...

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

En katso, mutta semisti tämä silti kiinnostaa kun nyt kerran myös pc:lle tulee joten tällä kertaa sitä voisi ihan pelatakin asianmukaisesti.

Lainaus

PC-version tarkkaa julkaisupäivää ei ole vielä varmistettu.

Jaahas, en tuota ensin huomannutkaan. Viikkokin konsoliversioiden jälkeen niin pitäköön tunkkinsa. Pitäisi julkaisijoiden oppia tämä jo tässä kohtaa

Käyttäjän realOG kuva
realOG

Oli läppä joskus jossain pelikaupassa joku nenärengas heavyweight kissa itki myyjille kun ei löydä enään mistään Destinyn limited editionia. Kysyin paljon tarjoot? 200€. Kunno monimiljonäärikissa, vaihettiin yhteystiedot ja nyt se on mun vaimo, noeei.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Yleensä jätän nämä pitkät "katso pätkä peliä"-videot katsomatta sen vuoksi, että haluan kokea ne itse pelissä. Nyt jätän katsomatta ihan sen vuoksi kun en jaksa katsoa noin pitkää videota pelistä, jota en luultavasti jaksa edes pelata.

Ykköseltä odotin jossain vaiheessa jotain mutta kuten Division, ei ollut meikäläisen heiniä.