Ladataan

Uutinen: Katso 26 minuutin edestä upouutta pelikuvaa Destiny 2:n uudesta strike-tehtävästä

19.05.2017
Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen

Destiny 2 paljastettiin eilen virallisessa juhlatilaisuudessa, jossa olleet ovat nyt julkaisseet runsaasti uutta materiaalia pelin uudesta The Inverted Spike -tehtävästä.

DualShockersin uudella videolla nähdään kolmihenkinen strike-tehtävä kokonaisuudessaan PlayStation 4 Pro -konsolilla pelattuna.

Eilen pelistä paljastettiin muun muassa ensimmäinen tehtävä, pelattavissa olevat planeetat, klaani- ja Guided Game -ominaisuudet, uudet taidot ja rutkasti muuta uutta tietoa.

Destiny 2 julkaistaan PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 8. syyskuuta. PC-version tarkkaa julkaisupäivää ei ole vielä varmistettu.

4 kommenttia

19.05.2017 11:14
30fps konsoleilla ei jumalau...
Picture of W1LMI
19.05.2017 12:07
Oli läppä joskus jossain pelikaupassa joku nenärengas heavyweight kissa itki myyjille kun ei löydä enään mistään Destinyn limited editionia. Kysyin paljon tarjoot? 200€. Kunno monimiljonäärikissa, vaihettiin yhteystiedot ja nyt se on mun vaimo, noeei.
Picture of realOG
19.05.2017 11:42
En katso, mutta semisti tämä silti kiinnostaa kun nyt kerran myös pc:lle tulee joten tällä kertaa sitä voisi ihan pelatakin asianmukaisesti.

Lainaus
PC-version tarkkaa julkaisupäivää ei ole vielä varmistettu.

Jaahas, en tuota ensin huomannutkaan. Viikkokin konsoliversioiden jälkeen niin pitäköön tunkkinsa. Pitäisi julkaisijoiden oppia tämä jo tässä kohtaa
Picture of snaketus
19.05.2017 22:55
Yleensä jätän nämä pitkät "katso pätkä peliä"-videot katsomatta sen vuoksi, että haluan kokea ne itse pelissä. Nyt jätän katsomatta ihan sen vuoksi kun en jaksa katsoa noin pitkää videota pelistä, jota en luultavasti jaksa edes pelata.

Ykköseltä odotin jossain vaiheessa jotain mutta kuten Division, ei ollut meikäläisen heiniä.
Picture of zappah