Kaksi uutta karttaa, lisäpelitiloja ja muuta – tältä näyttää PlayerUnknown’s Battlegroundsin vuosi 2018 / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Kaksi uutta karttaa, lisäpelitiloja ja muuta – tältä näyttää PlayerUnknown’s Battlegroundsin vuosi 2018

11.03.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

PlayerUnknown's Battlegroundsin parissa tehdyn kehitystyön ei pitäisi hyytyä vuoden 2018 aikana. Pelin kotisivuilla vahvistettiin tällä viikolla joukko pc-keskeisiä tavoitteita, joita kehittäjä PUBG Corporation on asettanut itselleen seuraavien kuukausien ajaksi.

Heti ensi kuussa PUBG:n testipalvelimien käyttäjien pitäisi saada kokeiluunsa uusi kartta, joka on pinta-alaltaan noin neljönneksen kokoinrn pelistä löytyviin aiempiin alueisiin nähden. Tällä kehittäjät pyrkivät tarjoamaan erityisesti tiiviimmän ja nopeamman PUBG-kokemuksen kuin ennen. Myöhemmin tämän vuoden aikana peliin on tarkoitus tuoda lisäksi neljäs kartta, jonka kerrotaan vastaavan kooltaan PUBG:n tämänhetkisiä kenttiä.

Pienempinä lisinä Battlegroundsiin on luvattu omaa elehtimisjärjestelmää, saavutuksia, pelin sisäistä kaverilistaa, tuoreita kustomointimahdollisuuksia ja uusia ajoneuvoja, aseita sekä aseosia. Luotien käyttäytyminen raajojen ja ajoneuvojen kanssa halutaan sekin realistisemmaksi, kun taas animaatioita ja laskuvarjon hallintaa pyritään saamaan sujuvammaksi ja dynaamisemmaksi. Äänimaailma kehittyy sekin kuvastamaan paremmin hahmojen päällä olevaa kalustoa sekä käytössä olevan ajoneuvon käyttäytymistä.

Jonkinlaisia uusia pelitiloja on niitäkin tulossa. Näiden kanssa PUBG Corporation kertoo olevansa vielä kuitenkin sen verran varhaisessa vaiheessa, ettei se ole halunnut jakaa toistaiseksi tarkempia yksityiskohtia.

Kaiken tämän rinnalla PUBG Corporation tietysti myös korostanut, ettei se ole unohtamassa suorituskyvyn, optimoinnin ja tietoturvan kaltaisia asioita. Se on varautunut taistelemaan varsinkin huijareita vastaan päivittäin ja pyrkii jatkuvasti parantamaan toimintaansa eri teknisillä osa-alueilla.

Elektroninen urheilu on sekin yhä PUBG Corporationin kiikarissa. Tämän suhteen kehittäjät kuitenkin myöntävät, että matkaa on vielä jäljellä. Sen tarkoituksena on parantaa vielä varsinkin otteluiden seurantaan käytettäviä työkaluja.

Kokonaisuudessaan PUBG Corporationin julkaiseman suunnitelman voi lukea läpi tästä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kornholic kuva
Kornholic

Minäkin ostin viimein tämän PUBG:in (PUGD:in tai PUDG:in jos olet naisystäväni) ja ihan mukavaa räimettähän tämä on, mutta eipä oikeastaan mitään ihmeellistä, joka hypensä lunastaisi. Tällä hetkellä ennätys on neljänneksi pääsy soolona. Kohta se kana-ateria nautitaan tässäkin taloudessa.

Käyttäjän Pascal kuva
Pascal

4x4km on kylläkin pinta-alaltaan neljäsosa eikä puolet 8x8km kartasta. Toivottavasti tulee uuden kartan myötä jo se kartan valinta.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus Pascal

4x4km on kylläkin pinta-alaltaan neljäsosa eikä puolet 8x8km kartasta.

Aika helkkarin hyvä huomio! Korjataan.

-Panu