Kaipaatko Sega-klassikoita nykyalustoille? Sega Genesis Collection vuosi vahingossa julkisuuteen (päivitetty) / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Kaipaatko Sega-klassikoita nykyalustoille? Sega Genesis Collection vuosi vahingossa julkisuuteen (päivitetty)

14.03.2018 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
5

Sega on valmistelemassa julkaisijan klassiset Mega Drive -pelit sisältävää Sega Genesis Collectionia PlayStation 4:lle, Xbox Onelle sekä pc:lle toukokuun 29. päivälle.

Julkistus tapahtui vahingossa, kun SegaNerds-niminen sivu julkaisi kokoelmasta trailerin, joka sittemmin jouduttiin poistamaan. Game Informer lähestyi asiasta Segaa, joka varmisti julkistuksen olevan totta, mutta että sen ajankohta oli tarkoitettu myöhemmäksi.

– Kun olemme valmiita julkistamaan sen kunnolla, virallisen julkaisupäivän ja SEGA:n kautta, aiomme tehdä niin. Pysykää kuulolla! edustaja vastasi.

Ennen virallista julkaisua kokoelman sisällöstä ei ole tietoa. Erilaisia Mega Drive -kokoelmia on julkaistu jo entuudestaan edellisen sukupolven konsoleille sekä pc:lle.

Päivitys kello 17:05: Kokoelma on julkistettu nyt virallisesti. Euroopassa paketti kantaa tietysti nimeä Sega Mega Drive Classics. Sisuksissaan se pitää reilut 50 peliä. Osa tuotoksista tukee myös verkkopelaamista ja mahdollisuutta pelata pelejä horisontaalisesti peilattuna. Samalla paketti tekee paluun Steamiin.

Lähde: Game Informer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

En kaipaa.

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

En kyllä itsekään. Shining Forceja jaksaisin varmaan vieläkin pelata, mutta onhan nuo tullut tahkottua niin monesti, että ei tarvetta niihinkään.

Käyttäjän Mikanes kuva
Mikanes

Switchin Virtual Consolea odotellessa..

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani
Lainaus Mikanes

Switchin Virtual Consolea odotellessa..

Sanopa muuta!

Käyttäjän Gamer86 kuva
Gamer86
Lainaus Mikanes

Switchin Virtual Consolea odotellessa..

Hah :d Nintendo vs Sega juttuja nintendolle :D