Kaipaako arkesi kauneutta? Katso uutuuspeli Grisin hehkeä traileri / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Kaipaako arkesi kauneutta? Katso uutuuspeli Grisin hehkeä traileri

13.08.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6

Indiejulkaisija Devolver Digital on paljastanut pelin uudelta kumppaniltaan Nomada Studiolta. Barcelonassa sijaitseva tiimi on työstänyt Switchille ja Windows- sekä Mac-koneille tuotosta nimeltä Gris, joka on jo heti julkaisutrailerillaan herättänyt runsaasti huomiota taidetyylinsä avulla.

Grisissa kuoleman ei pitäisi hengittää jatkuvatsi nniskassa, vaan peli on suunniteltu tarjoavan nimenomaan kaikkea muuta kuin vaaraa ja turhautumista. Sen pelaaminen koostuu näin ollen siis näyttävän käsin maalatun pelimaailman tutkimisesta, mitä pidetään mielenkiintoisena kevyillä pulmilla ja tasohyppelyosuuksilla niin kuin myös vaihtoehtoisilla haasteilla.

Koettavaksi Gris on saapumassa sen Steam-sivujen mukaan joulukuussa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Heppulinen kuva
Heppulinen

Söpö! Tulee varmaan hankittua.

Käyttäjän DuskTillDawn kuva
DuskTillDawn

Kaunis!

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Itseeni vetoaa pelin tyylin kovin.

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Taidetyyli on tosiaan upea, mutta hahmodesignistä ja pelitilanteista tuli taas kerran turhan paljon mieleen Journey. On se kumma, että nämä taidepelit ei vaan pääse siitä teoksesta yli eikä ympäri.

Käyttäjän DuskTillDawn kuva
DuskTillDawn
Lainaus Haerski

On se kumma, että nämä taidepelit ei vaan pääse siitä teoksesta yli eikä ympäri.

Vai oletko se sinä joka ei pääse siitä yli eikä ympäri? o.O

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski
Lainaus DuskTillDawn

Vai oletko se sinä joka ei pääse siitä yli eikä ympäri? o.O

Tietenkään en pääse, enkä edes halua, kun kyseessä on yksi kaikkien aikojen suosikkipelejäni, jonka olen pelannut tai katsonut vierestä kymmeniä kertoja.

En tietenkään väitä, että Journeykään olisi ollut mikään täysin uniikki lumihiutale peliversumissa, mutta nämä onkin näitä henkilökohtaisia henkimaailman asioita, joita ei täysin pysty järjellä selittämään. Voin vain sanoa sen, että tässä on minulle hyvin häiritseviä samankaltaisuuksia aikaisempien teosten kanssa lähtien päähahmon tikkujaloista ja "kellomekosta", jotka liippaa niin läheltä Journeyn päähahmoa, etten usko olevan ihan puhdasta sattumaa.