Jykevä 2D-hiippailu Mark of the Ninja laajenee / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Jykevä 2D-hiippailu Mark of the Ninja laajenee

19.03.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Toimivan 2D-hiippailupaketin viime vuonna tarjonnut Mark of the Ninja ei ole jäänyt unohduksiin. Kesällä peli on saamassa fanien toistuvista pyynnöistä johtuen Special Editioniksi kutsutun lisäsisältöpaketin, johon ovat pääsemässä käsiksi niin Xbox- kuin pc-pelaajatkin.

Special Edition lisää peliin yhden uuden tason, jossa tuttu tatuointitaiteilija Dosan seikkailee ajassa ennen pääpelin tapahtumia. Lisäapuna mukana nähdään myös uusi tainnutusliikkeen tarjoava hiippailuasuste ja kaksi tuoretta varustetta, joista toisesta on hyötyä hiippaillessa, toisesta suoremmassa toiminnassa.

Uusi asuste ja varusteet saapuvat käyttöön myös pääpeliin.

Pienenä lisäherkkuna Special Edition tuo pääpeliin bongattavaksi ja ihmeteltäväksi myös kehittäjien kommentteja. Ne sisältävät niin yksityiskohtia kenttien suunnittelusta kuin muutenkin erilaista tietoa varsinaisen kehityksen takaa.

Paketin hintatietoja ei vielä julkistettu.

Lähde: Mark of the Ninja (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Jaaps, ehdin jo hieman innostua mutta tuo vaikuttaa melko pieneltä lisältä. Alesta voi joskus hommatakin mutta tuskin heti on tarvetta hommata. Jatko-osa vain suorilta kehiin taikka laajempi lisäosa.

Käyttäjän TumTum kuva
TumTum

Tuun sijottaa rahaa kaikkeen mikä liittyy tähän peliin. Alltime paras ninja peli ja menneen vuoden paras peli.

Käyttäjän janneus kuva
janneus

Jos ei hinnalla ole pilattu, niin kyllähän tuo tulee ostettua. Huippu peli!