Julkaisija auttoi poliisia pidättämään yli sata PUBG-huijaria / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Julkaisija auttoi poliisia pidättämään yli sata PUBG-huijaria

17.01.2018 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
1
Julkaisija auttoi poliisia pidättämään yli sata PUBG-huijaria

Kiinalainen Tencent on antanut auttavan kätensä PlayerUnknown's Battlegrounds -huijareiden karsimisessa. Julkaisija ilmoitti jo hankkiessaan PUBG:n Kiinan julkaisu- ja käännösoikeuksia aikovansa tarttua rankalla kädellä peliä riivaavaan huijariongelmaan.

Bloomberg raportoikin, että Tencent on sittemmin auttanut Kiinan poliisia paljastamaan 30 huijaustapausta ja pidättämään peräti 120 ihmistä paikallisista huijauspiireistä.

Raportin mukaan monet kiinalaiset huijarit ovat myyneet erilaisia huijauksia PUBG:n tulostaulukoiden kautta lisäämällä pelaajatunnuksensa perään kiinalaisen QQ-chattipalvelun tunnusnumeronsa. Sattumoisin QQ on Tencentin omistama palvelu.

Huijarit ovat yksi PlayerUnknown's Battlegroundsin yksi huomattavimmista ongelmista, minkä korealainen kehittäjä PUBG Corp tiedosti varsin hyvin valitessaan Tencentin yhteistyökumppanikseen Kiinassa.

Tencent ei ole vielä julkaissut pelin kiinalaista versiota, mutta on kuitenkin ilmoittanut työskentelevänsä sen lisäksi paikallisille markkinoille suunniteltua mobiiliversiota.

Lähde: Bloomberg, VG24/7

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän iNdo kuva
iNdo

Mistä lähtien pelissä huijaaminen on ollut poliisiasia? :o