Ilmaista lisuketta tulossa: tältä näyttää LawBreakers-räiskinnän loppuvuosi / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Ilmaista lisuketta tulossa: tältä näyttää LawBreakers-räiskinnän loppuvuosi

4.09.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Kehittäjäveteraani Cliff Bleszinskin aiemmin viime kuussa julkaistu LawBreakers-peli on saamassa vielä näin loppuvuodesta jonkin verran ilmaista sisältöä. Bleszinski jakoi Twitter-tilillään viikonloppuna aikajanan, joka valottaa hieman tämän perustaman Boss Key -studion suunnitelmia pelin suhteen.

Ennen vuoden loppua LawBreakersiin luvataan vielä niin uutta hahmoluokkaa, paria tuoretta karttaa, Ranked-tila kuin myös Skirmish-yhteenottoja. Tähän mennessä peli on vastaanottanut myös jo esimerkiksi tasapainotuspäivityksiä, joita on niitäkin tietysti luvassa vielä yhdessä kosmeettisten varusteiden kanssa.

Uutta sisältöä voi odottaa peliin nyt syyskuusta alkaen.

Lyhyen elinkaarensa aikana noin 30 euron hintainen LawBreakers on kerännyt jo varsin positiivista palautetta puoleensa, joskin sen yhtäaikaiset pelaajamäärät esimerkiksi Steamissa ovat pyörineet jatkuvasti lähinnä muutamissa sadoissa. Bleszinski ei ole ollut kuitenkaan huolissaan asiasta, vaan toteaa Eurogamer-sivuston haastattelussa, kuinka Boss Key tähtää keräävänsä pelille huomiota hiljalleen esimerkiksi juuri jatkuvalla sisältötuella.

Lähde: Cliff Bleszinski (Twitter), Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.