Ilmainen PvP-tila lähestyy Ghost Recon Wildlandsia, tältä se näyttää / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Ilmainen PvP-tila lähestyy Ghost Recon Wildlandsia, tältä se näyttää

21.07.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Ghost Recon Wildlandsiin jo tovin aikaa lupailtu kilpailullinen moninpelitila on saanut nimen ja julkaisuikkunan. Ghost Wariksi kutsuttu tila liittyy osaksi peliä ilmaiseksi syksyllä, mitä ennen siitä on tulossa tarjolle myös beta-testi kesän aikana.

Ghost War keskittyy kahden neljästä hengestä koostuvan sotilasryhmän yhteenottoihin, joiden on tarkoitus tapahtua laaja-alaisilla ja monenlaisiin eri ympäristöihin erikoistuneilla kartoilla. Säälle ja vuorokaudenajoille on myös haluttu antaa merkitystä otteluissa.

Varsinaisten sotilaiden osalta pelattavaksi saadaan useita eri hahmoluokkiin kuuluvia taistelijoita, joilla kullakin on luonnollisesti omat vahvuutensa. Pelitilaa varten Ubisoft on luvannut jopa esitellä uudenlaisia mekaniikkoja peliin merkitsemällä esimerkiksi näkyvämmin mekkalaa pitävät pelaajat.

Uusi Wildlands-video vilauttaa jo kepeästi, miltä toiminta tulee näyttämään käytännössä.

Nyt perjantaina Ubisoft on julkaissut Wildlandsiin lisäksi sen helikoptereita hiovan päivityksen. Päivityksellä sekä hienosäädetään pelin yleisiä helikoptereiden pelattavuutta että myös pyritään tehdä kustakin sen kopterista hieman enemmän omanlaisiltaan tuntuvia lennokkeja.

Myös näistä muutoksista on saatu nähtäville traileri.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.