Huvipuisto onkin pian tappopuisto – The Surge -toimintaroolipelin laajennus päivättiin / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Huvipuisto onkin pian tappopuisto – The Surge -toimintaroolipelin laajennus päivättiin

19.11.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Tiistaina 5 joulukuuta voi olla hyvä aika palata The Surgen pariin. Deck13:n ja Focus Home Interactiven oma Dark Souls -henkinen toimintaroolipeli saa tuolloin A Walk in the Park -laajennuksen, joka paljastettiin ensimmäistä kertaa vasta parisen viikkoa sitten.

Uudella kiusoitteluvideolla A Walk in the Parkista on saatu tällä viikolla myös pieni vilaus. Laajennus tuo peliin uuden huvipuistoteemaisen pelialueen, jossa piilee luonnollisesti joukko uusia haasteita ja varusteita. Muun muassa kokonaan uudenlainen pomo odottaa siinä haastajaansa.

A Walk in the Parkin yhteydessä The Surgesta ryhdytään myymään samalla uutta Complete Edition -myyntiversiota. Paketti sisältää niin pääpelin kuin sen lisäsisällön.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Heh, uutinenkin lähtee oletuksesta, että pelillä ei ehkä kauheasti ole pelaajia: "voi olla hyvä aika palata" :D

Jos olisi joku Dark Soulsin DLC niin olisi melko varmasti lukenut jotain "nyt on hyvä aika palata" tms.

No, eipä siinä. Itselläkin jäänyt tämä ostamatta. Lähinnä sen vuoksi että on jo vähän väsy koko Souls-genreen ja vähiten kiinnostaa jotkut laimeat imitoijat. Tosin sieltä sitä uutta ja erilaista voisi jopa tullakin eikä tämäkään varsinaisesti huono peli taida olla.

Tämä DLC ei kyllä mitenkään huonolta vaikuta. Loistava idea nuo huvipuiston maskottirobotit. Mukavan häiritsevä kun donitsi tai pupu tulee päälle.