Huhu: PS3:een kaivattu ominaisuus takaisin - PS2-pelit

15.09.2010 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
22

Huhut kertovat PS2-yhteensopivuuden palaavan PlayStation 3:een. Huhut ovat lähtöisin Sonylta itseltään, joka on hakenut patenttia, joka toisi PlayStation 2 -pelit PS3:lle.

PlayStation 2 -tuki oli mukana ensimmäisissä PS3-malleissa vuonna 2006. Eurooppaan saapuvista konsoleista rautapohjainen tuki poistettiin ja muutettiin softapohjaiseksi. Vuonna 2007 Sony toi uusia PS3-malleja markkinoille hinnanpudotuksen saattelemana. Kyseisistä laitteista PS2-tuki oli kokonaan poistettu.

Mikäli huhuissa on perää, Sony antanee virallisen ilmoituksen asiasta piakkoin.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Burning kuva
Burning

Kas, se onkin PS3:een liitetty PS2 yksikkö. Ilmeisesti PS2:n myyntikäyrä alkaa olemaan jo ehtoon puolella, kun vihdoin tuovat tuen takaisin PS3:lle, näin saadaan vielä myytyä "PS2-laitetta" lisää. Hintakin asettunee (villi veikkaus) sinne jonnekkin 149,90 euron korville, mikä on 50 euroa enemmän mitä normi PS2 maksaa kaupassa. Se on bisnes mikä kannattaa. Miksi eivät toisi vain markkinoille takaksin sellaista mallia joka sisältää tuon tuen? Kysyntää kuitenkin olisi ihan varmasti.

Käyttäjän Burning kuva
Burning

Niin paitsi jos omistaa jo PS3:n niin tämä ratkaisu on ihan oiva, niin ei tarvitse koko konsolia ostaa enää uusiksi.

Käyttäjän Oce-ot kuva
Oce-ot

Mukava juttu ois, jos olisi vielä ilmainen update interwebin kautta. Näin ei ps2:n enään tarvisi olla tv:ssä kiinni.

Käyttäjän zomoxo kuva
zomoxo

Tätä kyllä sinänsä kaivattaisiin, kun tulee PS2 sen verran harvemmin laitettua tulille ja kuitenkin tuolta hyllystä löytyy ihan läjäpäin tämän loistokkaan konsolin helmiä...toivotaan parasta ja pelätään pahinta. O_o

Käyttäjän tinman kuva
tinman

Saa olla todella halpa palikka, että viitsin täysin toimivan, ja kovassa käytössä edelleen olevan, PS2:n tuohon vaihtaa.

Käyttäjän eddison84 kuva
eddison84

Eikö tuon nyt tekisi jo emulaattorillakin, ja vielä paremmin kuin Suomen ekoissa malleissa?! Säästäis kuluja Sonylta ja kuluttajilta. Ei voi menestyä mikään ylimääräinen konsoliin liitettävä palikka.
Päivityksen mukana emulaattori tulemaan, Kiitos!!!

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Toivottavasti tuovat tuon päivityksen mukana ja vielä sillain että KAIKKI ps2 pelit toimii.

Käyttäjän gamelife kuva
gamelife

Kaze88: Aivan! Olisi aivan loistavaa päästä pelaamaan taas Call of Duty 2: Big Red Onea pistämättä PS2:kosta seinään kiinni.

Käyttäjän Ellipsis kuva
Ellipsis

En ite enää PS2:sta käytä muuhun kuin MGS2:een ja MGS3:een. Muut on jo takana ja menneisyyttä, ehkä vielä pelaan niitä, ehkä en, who knows. Mutta MGS:t on viel koko ajan pelailus ni PS3:lla niiden pelaamine antais lisää tilaa tv-tasoon ja vähemmän pölyjen pyyhkimistä :)

Hienoa Sony, todella tarpeellinen päivitys!

Käyttäjän Vinn123 kuva
Vinn123

Kyllähän tuo kelpaisi. TOSIN ps2 ei ole enää hinnalla pilattu, joten voi senkin vielä ostaa jos tahtoo.