Huhu: Nintendon luottokehittäjä Retro Studios työstää erikoislaatuista Star Fox -peliä / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Huhu: Nintendon luottokehittäjä Retro Studios työstää erikoislaatuista Star Fox -peliä

15.05.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Metroid Prime -sarjaa ja uudempia Donkey Kong Country -tasoloikkia tehnyt Retro Studios saattaa työstää parhaillaan Star Fox -kilpa-ajopeliä. Huhu nousi ensin ilmoille Reddit- ja 4chan-sivustojen kautta, minkä jälkeen niin Eurogamer kuin Kotaku ovat raportoineet kuulleensa lähteiltään vastaavia huhuja.

Huhujen mukaan peli voisi olla nimeltään Star Fox: Grand Prix ja kulkea hieman takavuosien Diddy Kong Racing -ajopelin hengessä. Silkan kisailun sijaan se voisi siis tarjota kokonaisen tarinatilan, jota höystetään muun muassa pomotaisteluilla. Jonkinlaista F-Zeron henkeä voisi olla siinä myös havaittavissa.

Kotaku on lisäksi kuullut puheita siitä, että Retrolla olisi ollut Star Foxin ohella työn alla jonkin aikaa sitten myös jokin toinen peliprojekti. Se ei ilmeisesti sujunut kuitenkaan ruusuisasti ja mahdollista onkin, että hanke on sittemmin peruuntunut.

Viimeksi täysin uusi Star Fox -peli nähtiin vuonna 2016, kun Nintendo loi yhdessä PlatinumGamesin kanssa toimintapeli Star Fox Zeron. Aiemmin viime vuonna Nintendo julkaisi myös ensimmäistä kertaa virallisesti Super Nintendolle tehdyn Star Fox 2:n minikokoisen SNES-konsolinsa yhteydessä.

Retron luomaan Metroid Prime -sarjaan on siihenkin parhaillaan työn alla jatkoa. Switchille saapuva Metroid Prime 4 ei ole kuitenkaan enää Retron tekemä. Huhut ovat viitanneet siihen, että peliä väsäilisi tällä kertaa Bandai Namco.

Lähde: Eurogamer, Kotaku, Reddit, 4chan

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

Diddy Kong Racing oli kyllä kerrassaan mahtava peli. Sellaista kaipaan ja enkä usko olevani yksin.

Käyttäjän kokkobill kuva
kokkobill
Lainaus Rokkijani

Diddy Kong Racing oli kyllä kerrassaan mahtava peli. Sellaista kaipaan ja enkä usko olevani yksin.

Jep! Tosin ihmetyttää starfox teema. Jonkun jalkapatikka seikkalu/räiskintä/lentopelin olisin voinut ottaa. Itteeni aina ottanu pannuun, että starfoxpeleissä ei pääse jalan myllyttämään ja tutkimaan. Kyllähän tuolla kaahailullakin varmaan saa hyvä pelin aikaan, mutta tuntuu silti ip:n tuhlaukselta.

Käyttäjän Vulpes Arctos kuva
Vulpes Arctos

Star Fox on kyllä ehtinyt vuosien varrella sinkoilla moneen suuntaan, mutta mitään tällaista en ole koskaan osannut toivoa. Mikäli huhu pitää paikkansa, peli lähtee joka tapauksessa ostoskoriin saman tien. Tuollainen tavallisesta poikkeava ajopeli voisi olla piristävä elämys. Tärkeintä on, että klassinen sarja pidetään hengissä ja hahmot ajankohtaisina, oli genre sitten mitä hyvänsä.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus kokkobill

Itteeni aina ottanu pannuun, että starfoxpeleissä ei pääse jalan myllyttämään ja tutkimaan.

Eikös GameCubella ollut Star Fox Adventures tai joku semmonen? En tiedä sitten oliko se mistään kotoisin.

Käyttäjän pontte91 kuva
pontte91
Lainaus snaketus

[quote="kokkobill"]Itteeni aina ottanu pannuun, että starfoxpeleissä ei pääse jalan myllyttämään ja tutkimaan. [/quote]
Eikös GameCubella ollut Star Fox Adventures tai joku semmonen? En tiedä sitten oliko se mistään kotoisin.

Juuri näin. Oli loistafa peli cubelle, mutta aina härnäsi se saamarin saita liskokauppias: You don't have enough scarabs!