For Honor on saavuttanut jo yli 15 miljoonaa soturia – ensi viikolla julkaistavasta laajennuksesta uutta traileria / Uutiset / www.pelaajalehti.com

For Honor on saavuttanut jo yli 15 miljoonaa soturia – ensi viikolla julkaistavasta laajennuksesta uutta traileria

12.10.2018 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
0

Ubisoft on paljastanut toimintapeli For Honorin pelaajamäärän ylittäneen jo 15 miljoonaa pelin helmikuussa 2017 tapahtuneen julkaisun jälkeen.

Kannattaa huomioida, ettei kyseessä ole aktiiviset pelaajat, vaan nimenomaan peliä jossain vaiheessa sen elinajan aikana pelanneet käyttäjät.

Virstanpylväs on joka tapauksessa vakuuttava, kun For Honor on valmistautumassa seuraavaan, ensi viikolla julkaistavaan Marching Fire -laajennukseen. Sen ostajat saavat uuden sisällön käyttöönsä välittömästi.

Laajennus lisää pelin uuden osapuolen, Wu Linin kiinalaissoturit, uusine taitoineen ja taustoineen. Samassa yhteydessä julkaistava Breach-pelitila tuodaan puolestaan kaikille pelaajille, ja se usuttaa nelihenkiset joukkueet toisiaan vastaan hyökkäys- ja puolustuspainotteisessa linnanvalloituksessa. Peliin lisätään myös loputonta pelattavaa tarjoava arcade-tila.

Samaan aikaan julkaistava päivitys parantaa myös pelin ulkoista ilmettä, käyttöliittymä sekä dialogijärjestelmää. 

For Honor: Marching Fire julkaistaan 16. lokakuuta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.