Helmikuun Pelaaja-lehden julkaisu siirtyy / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Helmikuun Pelaaja-lehden julkaisu siirtyy

31.01.2018 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
5
Helmikuun Pelaaja-lehden julkaisu siirtyy

Pelaaja-lehden helmikuun numeron julkaisupäivä on siirtynyt. Tavanomaisesti Pelaaja-lehti ilmestyy jokaisen kuukauden ensimmäisenä perjantaina, mutta tulevan 185. numeron julkaisua on siirretty ensi viikon tiistaihin, 6. helmikuuta.

Julkaisua siirrettiin, jotta saisimme lehden sivuille mukaan kattavan yksinoikeushaastattelun tulevasta Pillars of Eternity II: Deadfire -jättiroolipelistä. Lisäksi tulevan lehden sivuilla tutustutaan kuuteenkymmeneen tänä vuonna ilmestyvään peliin ja tietenkin arvostellaan ajakohtaiset hittipelit, kuten Dragon Ball FighterZ ja viimein valmistunut PlayerUnknown's Battlegrounds.

Tilaa Pelaaja-lehden tulevat numerot täältä!

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Olin jo aivan varma, että HSL:n perjantaina oleva suurlakko olisi vaikuttanut asiaan. :D

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Kyllähän sitä hyvää malttaa odottaa.

Käyttäjän Gamer86 kuva
Gamer86

En oottanu mutta hyvä ku ilmoiettiin

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Eipä tuo nyt sinänsä haittaa mutta syy on ainakin henk. koht. vähemmän painava. Jos siis minulta kysyttäisiin että siirretäänkö julkaisua jonkin Pillarsin yksinoikeushaastiksen takia, niin sanoisin että ei.

Toki en tiedä kuinka merkittävä teos tuo yleisesti ottaen on mutta itseäni ei kiinnosta juurikaan. Ja jos kyseessä taas olisi jokin itseä kiinnostavan pelin vastaava haastis, niin en kyllä silloinkaan myöhästyttäisi julkaisua.

Mutta kuten sanoin, nämä siis meikäläisen mielipiteitä, eikä lehden saaminen nyt päivästä tai parista ole kiinni. Lähinnä vain ehkä odotin jotain force majeurea.

Käyttäjän Pohjalaanen kuva
Pohjalaanen

HYPE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!