Uutinen: "Hella yes!" – Uusi Life is Strange -peli vahvistettiin

18.05.2017
Kirjoittanut: Panu Saarenoja

Seikkailupeli Life is Strange on saamassa tosiaan vielä ainakin jonkinlaista jatkoa. Ranskalaisyhtiö Dontnod Entertainment vahvisti tuoreessa videoviestissään, että uusi Life is Strange -peli on ollut työn aina siitä lähtien, kun ensimmäinen peli julkaistiin levyllä viime vuoden tammikuussa.

Jatko-osa on varsin perusteltu, sillä alkuperäisen Life is Strangen on kerrottu tavoittaneen kolme miljoonaa pelaajaa. Pelin ensimmäinen episodi on parhaillaankin koettavissa ilmaiseksi niin konsoleilla kuin pc:llä.

Mitään erityisen runsaita yksityiskohtia jatko-osasta ei ole vielä saatu. Uutta peliä kehittää edelleen kyllä sama tiimi, mutta esimerkiksi sen tapahtumapaikkaa ja hahmoja ei vielä ole vahvistettu.

Jo aiemmin Dontnodin on tiedetty kehittäneen myös vampyyriroolipeli Vampyria.

Lähde: Life is Strange

6 kommenttia

18.05.2017 20:30
Loistava kokemushan tuo LiS oli ja ehdottamasti paras pelillisesti näistä valintapeleistä. Tuntui oikeasti että vähän oli pelaamistakin mukana eikä quick timea ja keskustelua, olkoonkin että se pelaaminen oli tässäkin lähinnä liikkumista.

Pelin pelaamisesta on sen verran aikaa etten osaa suoraan sanoa onko sen tarinalle järkeä tehdä mitään suoraa jatkoa. Eikä mikään prequelkaan oikein toimisi jos sen erikoismekaniikan haluaa pelissä pitää.
Picture of zappah
18.05.2017 22:36
JES!!!!! Eka on lempipelejäni! Jos pari ekan virhettä korjaavat, niin voi tuilla jopa vuosituhannen paras peli itselle hyvinkin! Ikävä kyllä näissä yleensä eka on paras, mutta toivon parasta,

Lainaus käyttäjältä zappah

Pelin pelaamisesta on sen verran aikaa etten osaa suoraan sanoa onko sen tarinalle järkeä tehdä mitään suoraa jatkoa. Eikä mikään prequelkaan oikein toimisi jos sen erikoismekaniikan haluaa pelissä pitää.


Ovat jo luvanneet, että ekan tarina oli siinä. Eli tämä olisi täysin uusi tarina. Toki voi olla viittauksia ekaan silti.
Picture of kurrinen123
18.05.2017 23:24
Pelasin Life Is Strangen joku aika sitten eikä ollu mielestäni mitenkään ihmeellinen, joten en oo hirveen innossani jatko-osasta.

Mutta uus Remember Me ois kyllä tosi kiva saaha. Ehkä ne tekis toisen.
Picture of Cilee
19.05.2017 01:07
Tätä on odotettu ja nyt odotetaan entistä malttamattomampana. Ensimmäinen peli oli yksi suurimmista ja intensiivisimmistä pelikokemuksistani joten rima on pelottavan korkealla. Ensimmäisen tarinaan ei kuulemma enää kajota ja se on hyvä, se on minunkin mielestäni syytä jättää rauhaan. Olisi hienoa jos jatko-osassa olisi kokonaan uusi tarina mutta "samassa universumissa", eli jossain toisaalla olisi joku muu jolla olisi vastaavanlaisia kykyjä. Vielä jos saisivat saman tunteisiin vetoavan tunnelman toistettua niin siinä sitä olisi jättipottia kerrakseen.
Picture of Irezawa
19.05.2017 06:16
Kuulostaa hyvältä. Tuli valokuvattua platina ekasta. Hyvä peli kyseessä.
Picture of rap
19.05.2017 09:32
Ensimmäinen LiS oli niin ainutlaatuinen kokemus, että vähän pelkään jatko-osan menevän yliyrittämiseksi. Tietenkin olisi kiva olla väärässä! Erinomainen asia taas on se, että ykkösen tarinaan ei ilmeisesti palata. Se oli siinä ja sillä hyvä, yksi parhaimmista ja koskettavimmista tarinoista, mitä pelit mediana ovat kuunaan kertoneet.
Picture of Shunichiro