Hearthstonen seuraava suuri laajennus on aavemainen The Witchwood / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Hearthstonen seuraava suuri laajennus on aavemainen The Witchwood

12.03.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

The Witchwood on paljastunut seuraavaksi virtuaalikorttipeli Hearthstoneen julkaistavaksi laajennukseksi. Uudella lisärillä peliin tuodaan taas 135 tuoretta korttia, joiden joukkoon mahtuu tällä kertaa parikin uutta korttimekaniikkaa.

Mekaniikoista toinen on Echo, joka mahdollistaa yhden kätyrin kutsumisen peliareenalle useampaan kertaan, kunhan hallusta löytyy vain tarpeeksi manaa. Toinen uusi mekaniikka Rush tarjoaa vastaavasti sitä käyttävälle kätyrille mahdollisuuden hyökätä heti tämän kutsumisen jälkeen, kunhan kohteena ei ole vastustajan sankarihahmo, vaan toinen kätyri.

Hearthstonen yksinpelipuoli kohenee sekin jälleen. The Witchwoodilla peli saa uuden Monster Hunt -tilan, joka on käytännössä uuden lisärin mukaan teemoitettu versio aiemmin Kobolds & Catacombs -laajennuksen mukana esitellystä Dungeon Run -tilasta.

Julkaisuajankohdaksi The Witchwoodille on annettu huhtikuu Kun se koittaa, lupaa Blizzard jakaa rajoitetun aikaa kaikille sisäänkirjautuville pelaajille ilmaiseksi kolme uutta korttipakkausta sekä uuden satunnaisen legendary-kortin.

Ohessa sekä The Witchwoodin julkistusvideo ja joukko ensimmäisiä laajennuksesta paljastettuja kortteja. Tarkemmin lisäriin voi tutustua myös Hearthstonen kotisivuilla.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kosmonautti kuva
Kosmonautti

Activated Abilityt minioneille? Ai ei? Ehkä ensi expansionissa.

Käyttäjän Kansalainen kuva
Kansalainen

Huikean kammottava traileri. HS laajennokset onnistuvat lähes aina nostattamaan pienen hypen tulevia kortteja varten. Usein huvia kestää valitettavasti vain päivän pari, ennen kuin parhaat deckit ovat selvillä ja meta jämähtää paikalleen.