Hämmentävää vastustusta kokenut pc-hitti Opus Magnum päästettiin sittenkin GOG-kauppapaikalle / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Hämmentävää vastustusta kokenut pc-hitti Opus Magnum päästettiin sittenkin GOG-kauppapaikalle

1.02.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Viime vuoden kehutuimpia pulmapelejä edustanut Opus Magnum on saapunut GOG-kauppapaikalle. Steam-version tapaan peliä myydään DRM-vapaassa digiputiikissa oletuksena 20 euron hintaan, mitä nyt julkaisussa se on parin euron alennuksessa.

GOG-julkaisu on yllättävä, sillä kauppapaikan ylläpitäjät ovat aiemmin julkisesti myöntäneet, etteivät he alunperin olleet päästämässä Opus Magnumia myyntiin. Päätöksen tarkkaa syytä se ei koskaan kertonut virallisesti. GOGin mukaan päätös tehtiin osana arviointiprosessia, jonka pelikaupan ylläpitäjät tekevät ilmeisesti jokaiselle myyntiin tuotavalle tuotteelle. Yksilölliseksi kuvatun prosessin on kerrottu mittaavan muutakin kuin vain puhtaasti itse peliä, kuten esimerkiksi myös kauppapaikan käyttäjäkuntaa.

GOGin vrallisen Twitter-tilin perusteella eriskummallinen päätös pyörrettiin Opus Magnumin laadun ja yhteisön vaatimusten johdosta. GOGilla kerrotaankin, miten hienoa oli, että he pääsivät uudelleenarvioimaan pelin,. Kummastusta herättää edelleen kuitenkin laajalti se, miksi jo etukäteen early accessissa kehuja kerännyt peli joutui tällaiseen vastatuuleen, kun GOGin tarjonnasta löytyy varmasti laadullisesti vähemmän kehutumpaakin tavaraa.

Lähde: PC Gamer, GOG (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän ELTP kuva
ELTP

Kummallista, peli on kuulemma koukuttava.