Halo Wars: Definitive Edition itsenäistyy ja tuo sotansa Steamiin / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Halo Wars: Definitive Edition itsenäistyy ja tuo sotansa Steamiin

18.04.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Halo Wars 2:n erikoisversion kylkikäisenä alunperin jaettu Halo Wars: Definitive Edition on pian kaiken kansan ulottavilla. Vielä tämän viikon torstaina 20. huhtikuuta peli tupsahtaa virallisesti myyntiin niin Xbox Games Storeen kuin Windows Storeenkin ja debytoi samalla myös Steamin puolella.

Nimensä mukaisesti Halo Wars: Definitive Edition on nykylaitteita varten kepeästi ehostettu versio alunperin kahdeksan vuotta sitten julkaistusta strategiapelistä. Kaikki lisäsisältö on ujutettu mukaan valmiiksi, kuten myös muutama ylimääräinen saavutuskin.

Xbox Onella ja Windows 10:llä kyseessä on niin sanottu Play Anywhere -tuote. Sen saa yhdellä ostoksella siis kummallekin alustalle, kunhan hankinnan tekee vain Microsoftin omien kauppapaikkojen kautta.

Lähde: Xbox Wire

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Scion kuva
Scion

Halo Wars jäi aikoinaan pelaamatta ihan siitä syystä, että ensimmäisen xboxin jälkeen seuraava konsolini olikin sitten PS3. Xboxin puolelta jäi kaipuu Halo-pelejä kohtaan erinomaisten Halo CE:n ja Halo 2:n jälkeen. Tuota kaipuuta on sitten lääkitty aina tilaisuuden tullen, muun muassa pelaamalla väliaikaisesti hallussani olleella x360:lla loput Bungien värkkäämät Halot läpi. Myös "mobiili-Halot" ja leffayritelmät on testattu.

Halo Warsit on kuitenkin ainoita, jotka on kohdallani vielä täysin kokematta ja korkkaamatta. Saattaapa lähteä Steamin kautta ostoon viimeistään tulevista alennusmyynneistä jos ei muutoin.