Gwentin yksinpelikampanja Thronebreaker siirtyy ensi vuoden puolelle / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Gwentin yksinpelikampanja Thronebreaker siirtyy ensi vuoden puolelle

23.11.2017 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
3

CD Projekt Red on ilmoittanut siirtäneensä digikorttipelinsä Gwent: The Witcher Card Gamen yksinpelikampanjan lisäävän Thronebreaker-laajennuksen ensi vuodelle.

Alkujaan laajennuksen oli määrä ilmestyä jo tämän vuoden puolella, mutta studio on päättänyt laajentaa kampanjaa entistä suuremmaksi. Uusi mittakaava vaatii samalla enemmän kehitysaikaa.

Samassa yhteydessä studio ilmoittaa tuovansa Gwentin pois betavaiheesta ensi vuonna, minkä seurauksena pelin moninpelipäivitysten tahtia aiotaan lisätä. Näiden mukana peliin on määrä tuoda lisää kortteja, haasteita, kerättäviä esineitä sekä luonnollisesti tasapainopäivityksiä sekä bugikorjauksia.

Thronebreaker-laajennus seuraa pohjoisten valtioiden kuningattaresta, Mevesta, ja tämän verisestä taistelusta tämän valtakuntaan hyökkäävää vierasta valtiota vastaan. Kampanja koostuu tarinatehtävistä ja -taisteluista, jotka vievät Witcher-sarjan fanit entuudestaan tuntemattomille alueille.

Gwent: The Witcher Card Game on pelattavissa betaversiona pc:llä, PlayStation 4:llä ja Xbox Onella.

Lähde: CD Projekt Red

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän jani kuva
jani

Mahtava korttipeli. En tie kuka kaipaa yksinpelikampanjaa, mutta kaippa se on kiva lisä.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus jani

En tie kuka kaipaa yksinpelikampanjaa, mutta kaippa se on kiva lisä.

Minä saatan kaivata. Se Witcher 3:n versio iski kovemmin kuin tämä oikeita pelaajia vastaan pelattava. En tiedä miksi.

Ehkä se on se, että Witcherissä ne oli tavallaan rakennettuja skenaarioita: vastuksella oli ne tietyt kortit, joihin piti keksiä strategia.

Ihmisiä vastaan pelaten on paljon myös tuurista kiinni: onko varustautunut tiettyä vastustajaa ja/tai pelityyliä vastaan sekä millä tavalla/pakalla itse pelaa jne.

Käyttäjän janneus kuva
janneus

Itsellä loppui innostus tätä kohtaan kun tuli suljetusta betasta yleiseen jakeluun. Samoiihin aikoihin tuli aika isoja muutoksia peliin ja tuntuu että osa siitä alkuperäisestä charmista katosi siinä rytäkässä