Fortniten uusi sisältökausi starttasi! Kartta mullistui ja liikkuminen monipuolistui / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Fortniten uusi sisältökausi starttasi! Kartta mullistui ja liikkuminen monipuolistui

12.07.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Epic Games on muovannut Fortnite: Battle Royalea taas uuteen kuosiin sen viidennen sisältökauden kunniaksi.

Tänään torstaina käynnistynyt uusi kausi on tuonut muutoksia varsinkin pelin karttaan. Aavikkoinen Paradise Palms -alue on korvannut Moisty Miren, kun taas Anarchy Acresin paikalle on ilmestynyt paikka nimeltä Lazy Links. Viime sisältökaudella tapahtunut meterorikaateri on sekin saanut aiempaa enemmän vehreyttä ympärilleen ja muutenkin koko kartta on piilotettu täyteen uusia yksityiskohtia.

Muita räiskimiseen vaikuttavia lisiä ovat kokonaan uusi ajoneuvo All Terrain Kart, jonka katto toimii hyppyalustana ja jonka kyytiläiset voivat vaikuttaa sen ilmalentoihin oikea-aikaisilla nojautumisilla. Toinen merkittävä muutos ovat pelimaailmasta löytyvät ilmassa leijuvat halkeamat, jotka laukaisevat niitä lähestyvät pelaajat ilmaan uusia liitomahdollisuuksia varten.

Pienempinä hiomisina esimerkiksi pelin haulikkoja on laitettu uudempaan kuosiin ja hanaisia bugeja on viilattu. Uutta kosmeettista sisältöä tarjoileva maksullinen Battle Pass on sekin saapunut, joskin muutamia pelin viikottaisista haasteista pääsee tekemään nyt myös ilman sellaisen hankintaa. Fortniten Save the World -osuus on myös hieman monipuolistunut uudella Road Trip -tapahtumalla.

Tarkemmin Fortniten vitoskauden pieniin ja suurempiin muutoksiin on mahdollista tutustua pelin kotisivuilla julkaistua listaa selailemalla.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.