Flopannut battle royale -räiskintä The Culling 2 suljetaan, kehittäjä palaa ensimmäisen osan pariin / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Flopannut battle royale -räiskintä The Culling 2 suljetaan, kehittäjä palaa ensimmäisen osan pariin

19.07.2018 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
4

Parjatun battle royale -räiskintäpeli The Culling 2:n taru on tullut päätökseensä.

Uutisoimme aikaisemmin tällä viikolla The Culling 2:n saamasta varsin nihkeästä vastaanotosta. The Culling 2:n kehittäjä Xaviant oli tuolloin kertonut harkitsevansa kovia päätöksiä The Culling 2:n suhteen, eikä päätöksiä tarvinnutkaan odottaa kauaa.

Xaviant kertoo nimittäin nyt päättäneensä sulkea The Culling 2:n ja palauttaa rahat kaikille pelin ostaneille pelaajille. The Culling -pelisarjan taru jatkuu uuden pelin sulkemisesta huolimatta, sillä kehittäjät jatkavat työskentelyä alkuperäisen pelin parissa. The Culling: Day One -nimellä julkaistava peli palautetaan vuoden 2016 Steam Early Access -julkaisun mukaiseen kuosiin, jonka lisäksi se tuodaan pelaajien tarjolle ilmaiseksi päivityksen ilmestyessä.

Lähde: Xaviant

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Augustus kuva
Augustus

Tried to pull a fast one.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Sanoinhan, että tämä kohtalo odottaa kaikkia jotka tätä yrittää.

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Varmaan kyseisen genren peleihin (ja moninpeleihin yleensä) vaikuttaa se, mitä kaverit juuri sillä hetkellä pelaavat. Tässä tapauksessa on kumma, että kuulemma on vaikea saada 50 ihmistä samaan aikaan pelaamaan (IGN:n arvostelun mukaan).

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus snaketus

Sanoinhan, että tämä kohtalo odottaa kaikkia jotka tätä yrittää.

Fortnite tuli PUBG:n jälkeen ja sitähän ne muut nyt yrittää. Hankala se nyt tosiaan on enää tehdä mutta mistäpä tuota tietää kun useampi isompikin on vielä näkemättä. Ei ne kuninkaan paikkaa varmaankaan vie mutta voivat silti saada osana potista.

En siis väittäisi että KAIKILLE huonosti kävisi.