Five Nights at Freddy’s -kehittäjä kiusoittelee taas – tulossa tosiaan pitseriasimulaattori? / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Five Nights at Freddy’s -kehittäjä kiusoittelee taas – tulossa tosiaan pitseriasimulaattori?

3.12.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Five Nights at Freddy's -sarjan luoja Scott Cawthon on alkanut taas kiusoitella pelaajia. Miehen kotisivut päivittyivät näin viikonloppuna uudella kuvalla, jonka perusteella jonkinlainen "Freddy Fazbear's Pizzeria Simulator" olisi tekemässä pian tuloaan.

Cawthon on jo aiemmin puhunut mahdollisuudesta tehdä jonkinlaista pitseriasimulaattoria tämän peruutettua aiemmin kesällä potentiaalisen Five Nights at Freddy's 6 -projektinsa. Tuolloin hän heitti idean ilmoille nimenomaan sarjan faneille suunnattuna hankkeena, jolla hän voisi purkaa stressiä ja tehdä pelinkehittämisestä taas nautinnollista itselleen.

Jo ennen Cawthonin kotisivujen päivittymistä mies ehti kirjoittaa myös aiemmin alkuviikosta Steamissa, ettei hän suostu päästämään vuotta vaihtumaan ilman uuden pelin julkaisua. Jonkinlaista uutta tuotosta pitäisi pystyä odottamaan siis vielä joulupyhien aikoihin, joskin tiedossa ei vielä ole, että tapahtuuko se kenties Steamin vai Gamejolt-palvelun kautta.

Five Nights at Freddy's -elokuva vaikuttaisi sekin etenevän jossain määrin. Cawthonin samaisen Steam-kirjoituksen mukaan hän olisi kovasti halukas jo kertomaan leffaan liittyvistä jännittävistä työntekijälisäyksistä, mutta ei voi puhua aiheesta vielä tarkemmin ennen kuin ne on lyöty lukkoon. Alunperin Five Nights at Freddy's -leffaprojekti vahvistui jo parisen vuotta sitten.

Lähde: Scott Cawthon (kotisivu), Steam

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän taistelujake kuva
taistelujake

it's time to stop.

Nostoja