Far Cry 5:n yhteistyöpelitila esittelyssä / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Far Cry 5:n yhteistyöpelitila esittelyssä

31.10.2017 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
9

Ubisoftin Far Cry 5 -räiskintäpelistä on saatu uutta pelikuvaa Paris Games Weekistä.

Sonyn lehdistötilaisuudessa esitelty Far Cry 5 -traileri antaa katsauksen pelin yhteistyöpelitilaan. Pelaajat pääsevät puuhastelemaan yhdessä koko kampanjan läpi. Pelaajat voivat tukea toisiaan jakamalla ammuksia ja terveyspakkauksia. Molemmat pelaajat saavat lisäksi pitää kaiken ansaitsemansa kokemuksen ja varustuksen. Pelimaailman tila pysyy kuitenkin vain pelisessiota isännöivän pelaajan tallennuksessa, joten vierailija voi edelleen jatkaa omaa pelitallennustaan yhteistyösession jälkeen.

Far Cry 5 julkaistaan pc:lle, Xbox Onelle ja PS4:lle 27. helmikuuta.

Lähde: Sony

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän velor85 kuva
velor85

ihmettelen miksi Far Cry 2 pidetään hyvänä pelinä.Oikeasti ihan paska, Toistaa itseään joka suhteessa.

Käyttäjän Yrmiö kuva
Yrmiö

Kyllä se FC3 oli ihan yhtä tylsä ja itseään toistava kuin FC2. En ole koskaan ymmärtänyt mitä hauskaa näissä tyhjissä open wolrdeissa on.

Käyttäjän velor85 kuva
velor85

On Fc3 huomattava parannus 2 nähden.Mitä open wolrdeihin tulee. Kiva on pelata avoin avoimeissa ympäristössä. Missä voi tutkia paikkoja,tehdä sivu tehtäviä, Ja niin edelleen.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Tiiättekö mikä on paras Far Cry? Se ensimmäinen, jonka oikea jatko-osa on ennemminkin Crysis kuin Far Cry 2. Se oli viä sitä aikaa kun jotkut viitsi tehdä pc:lle pelejä joita oli mahdotonta tehdä aikakauden konsoleille.

Käyttäjän velor85 kuva
velor85

Ykkönen oli hyvä.Mutta kovin oli Blood Dragon, Vaikka se oli lisäri silti se oli hemmetin kova.Surullista että Ubisoft ei tehnyt siitä kunnon FC peliä

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

En tiedä teistä, kun vanhemmista peleistä puhutte, mutta odotan kyllä, että pääsee kaverin kanssa tuon kanssa kikkaileen. Minulle yksi odotetuimpia pelejä.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Kyllä ne kaikki Far Cryt on itselle uponnut, paitsi se kakkonen ja primali näyttää pelaamatta paskalta. Tätä kyllä odottaa taas innoissaan juuri co-opin takia, tulee varmasti olemaan vielä wildlandsiäkin hauskempaa menoa kaksisin.

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Eli story progress on silti vain hostilla, ompa mukava sitten joutua takaisin omaan peliin jonnekkin ekalle alueelle ekaan tehtävään :)

Käyttäjän SamTheFurious82 kuva
SamTheFurious82

Co Op tuo varmasti mukavasti sarjaan sitä hauskuutta roimasti lisää, mulle on kolahtanu kaikki FarCry pelit ykkösestä alkaen, ainoa josta en ole pitänyt oli se Xbox360:lle julkaistu Predator vai mikälie Farcry olikaan.
Loppujen lopuksia toistoahan ne jokaikinen peli on enemmän tai vähemmän.