Fantasiaroolipelattavaa PS4:lle ja Xbox Onelle? Miltä kuulostaisi lokakuinen Dragon's Dogma? / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Fantasiaroolipelattavaa PS4:lle ja Xbox Onelle? Miltä kuulostaisi lokakuinen Dragon's Dogma?

10.08.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6

Capcomin fantasiaroolipeli Dragon's Dogma on saavuttaa PlayStation 4:n ja Xbox Onen Euroopassa 3. lokakuuta.

Uusille alustoille pelistä tuodaan tietysti teknisesti ehostettu versio, jollainen nähtiin jo aiemmin viime vuonna pc:llä. Alkuperäisen Dragon's Dogma -seikkailun ohella PS4- ja Xbox One -versio pelistä sisältää oletuksena sen Dark Arisen -lisäsisällön 25 euron kokonaishintaan.

Ensimmäistä kertaa Dragon's Dogmaa pelailtiin Xbox 360:llä ja PlayStation 3:lla vuonna 2012. Japanissa peli on sittemmin saanut myös ilmaiseksi pelattavan Dragon's Dogma Online -seuraajan, josta on länsimaissa jouduttu lähinnä unelmoida. 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Miltä kuulostaisi jotain uutta mieluummin? Hyvä teoshan tuo oli/on, mutta tälle ottaisi mieluusti jatkoa ihan alusta lähtien uudemmille laitteille tehtynä.

Käyttäjän Boblick kuva
Boblick
Lainaus käyttäjältä zappah

Miltä kuulostaisi jotain uutta mieluummin? Hyvä teoshan tuo oli/on, mutta tälle ottaisi mieluusti jatkoa ihan alusta lähtien uudemmille laitteille tehtynä.

Samaa mieltä. Jatko tälle olisi todellista herkkua...

Käyttäjän Patemies kuva
Patemies

Liityn jatko-osan toivojien joukkoon, alkuperäinen osa on puhkipelattu ja loistava tekelehän se oli. Bitterback Isle (eli Dark Arisen DLC) oli ainakin omasta mielestäni paljon haastavampi (ja pelottavampi!) kuin yksikään Dark Souls, Bloodborne tai edes Demon's Souls.

Käyttäjän janneus kuva
janneus

Kerrankin tulee remasterointi jostain itseä kiinnostavasta pelistä mitä en syystä tai toisesta aikoinaan pelannut. Varmaan tulee hommattua.

Käyttäjän humungus kuva
humungus

Toivoisin sitä tallennuksien siirto mahdollisuutta aiemmilta konsoleilta näille uusille. Ei jaksaisi alusta taas alkaa, aika pitkälle olen pelannut mutta esim. se lisäri on vielä jäljellä ja pääkamppanjaakin vielä jonkin verran.

Käyttäjän wisec kuva
wisec

Jatko-osaa itsekin olisin toivonut tälle...PS3:lla löytyy jo peli ja lisäri,varmaan kolmeen kertaan pelattu läpi,joten en enää nykykonsolille osta. Dragons Dogma online olisi kans kiinnostava tapaus,saisi tulla konsoleille länsimaihin...