Fanityö monipuolisti juuri The Evil Within 2:n kauhuja – ilmainen päivitys nyt saatavilla / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Fanityö monipuolisti juuri The Evil Within 2:n kauhuja – ilmainen päivitys nyt saatavilla

14.02.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Uusi ilmainen päivitys on löytänyt tiensä The Evil Within 2:een. Sen myötä peliin on lisätty mahdollisuus pelata lähes koko seikkailu läpi ensimmäisessä persoonassa, vaikka se on alunperin suunniteltu koettavaksi nimenomaan päähenkilö Sebastianin olan takaa.

Pelin tuottajana toimivan Shinsaku Oharan mukaan uusi pelityyli haluttiin lisätä peliin, kun joukko faneja päätyi ensin modaamaan sen osaksi The Evil Within 2:n pc-versiota. Mitenkään täysin suorasti virallista ensimmäisen persoonan tukea ei voitu kuitenkaan lisätä, vaan muutamissa tietyissä tilanteissa kuvakulma vetäytyy edelleen kolmanteen persoonaan, jotta tietyt kohtaukset toimisivat paremmin.

– Tykkäämme ajatella tätä enemmän "korkeatasoisena hakkerointina", eli emme halua ihmisten vertaavan tätä Doomiin tai mihinkään sellaiseen, Ohara kertoo Bethesdan kotisivuilla.

The Evil Within 2:n kokoversion lisäksi ensimmäisen persoonan tila on lisätty myös pelin demoversioon. Se on saatavilla niin PlayStation 4:lle, Xbox Onelle kuin pc:llekin.

Lähde: Bethesda

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Olkaapa hyvä vain ;)

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Tuo kyllä mukavasti lisähaastetta ja kauhua, mitä kakkosesta puuttui ykköseen verrattuna. Taitaa mennä toka läpipeluu sitten tällä joskus tulevaisuudessa.

Käyttäjän SinnGamer kuva
SinnGamer
Lainaus snaketus

Olkaapa hyvä vain ;)

Ja sä teit tämän "fanityön"? Miksi jotenkin epäilen...

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Loistava peli, jota on nimenomaan hauska pelata. Tuota kuvakulmaa en tosin kaipaa en ole edes kiinnostunut testaamaan. Jossain vaiheessa pitäisi aloittaa toinen läpipeluu vaikeimmalla mutta on tullut aloitettua muita pelejä välissä niin aina siirtynyt.