Fanien suorittama Battlefield-pelien elvytys päättyi EA:n huomautukseen / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Fanien suorittama Battlefield-pelien elvytys päättyi EA:n huomautukseen

28.10.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Vanhempien Battlefield-pelien verkkopuolta elvyttämään pyrkinyt Revive Network -faniryhmä näyttää tulleen tiensä päähän. Päätöksen ryhmän toiminnalle on tehnyt Electronic Artsilta saatu huomautuskirje, jolla julkaisija on pyytänyt faneilta, että he lopettaisivat jakamasta kopioita tämän pelien asiakasohjelmista sekä käyttämästä yhtiön tavaramerkkejä, logoja ja taidetta sivuillaan.

– Verkkosivunne voivat helposti johtaa vierailijoita uskomaan, että olette tekemisissä EA:n kanssa, sillä olemme ainoa taho, joka voi pitää EA:n virallisia tuntolevyjä. Koska olette Battlefield-yhteisön jäseniä, tiedämme, että olette viisaita ja avuliaita sekä kunnioitatte sitä, että meidän täytyy suojella immateriaalioikeuksiamme, EA:n viestissä kirjoitetaan.

Kokonaisuudessaan EA:n hieman erikoiseen sävyyn kirjoitetun viestin voi lukea tästä.

Revive Network ehti olla toiminnassa noin kolme ja puoli vuotta, minkä aikana se puhalsi uutta eloa esimerkiksi Battlefield 2:n, Battlefield 2142:n ja Battlefield Heroesin verkkopuoleen. Kukin kyseisistä nimikkeistä kun oli menettänyt virallisen nettipelinsä GameSpy-palvelun loputtua vuonna 2014.

Reviven porukka on itse kertonut, että sen toiminta jää todennäköisesti tähän. Minkäänlaista vaihtoehtoista suunnitelmaa sillä ei näytä olevan siis ainakaan toistaiseksi hankkeilleen. Sen tähän asti jakamat latauslinkit onkin jo kirjoitushetkellä kytketty pois päältä.

Lähde: Revive Network

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän taistelujake kuva
taistelujake

EAlla ja Activisionilla on kyllä jatkuvasti kova kilpailu paskimman pelienjulkaisijan/kehittäjän tittelistä (tämä on siis vain omamielipide).

Käyttäjän DuskTillDawn kuva
DuskTillDawn

Ubisoft kanssa

Käyttäjän Billet kuva
Billet

Juu kolmikko on kyllä ihan oikea, oliskos järjestys, Activision,`EA ja ubi?

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Warner Bros tappelee myös ekasta paikasta kaikilla kusetus saavutuksillaan