Entisten Burnout-kehittäjien uusi kolaripeli lähestyy, tältä se näyttää videolla / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Entisten Burnout-kehittäjien uusi kolaripeli lähestyy, tältä se näyttää videolla

17.05.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Hiljattain paljastettu kolariajopeli Danger Zone on saanut julkaisupäivän. Uusi PlayStation 4- ja pc-nimike tuodaan kaikkien saataville 30. toukokuuta puettuna noin 13 euron hintalappuun.

Julkaisupäivä vahvistui pelin tuoreella trailerilla, joka näyttää Danger Zonea vihdoin ensimmäistä kertaa liikkeessä. Pätkä vahvistaakin sen, mitä pelistä on tähänkin asti luvattu: tulossa on hyvin paljon Burnout-pelien Crash-tilaa muistuttava pulmapeli, jossa tarkoituksena olisi erilaisissa olosuhteissa aiheuttaa mahdollisimman mittava ketjukolaritilanne.

Danger Zonen on kehittänyt entisistä Burnout-sarjan avainkehittäjistä koostuva brittistudio Three Fields Entertainment. Saman nimen alla julkaisunsa ovat saaneet myös tuhovoimainen golfpeli Dangerous Golf sekä virtuaalitodellisuuspeli Lethal VR.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

"Burnout Crash!" oli ihan ok, joten kyllä tämäkin voi ihan mukava pieni teos olla.

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Vaikka tuo iha hauska sivuhupi oli Burnout peleissä niin olisin halunnut ihan oikean arcade kaahailupelin, ei haittaisi vaikka siinä olisi vain joku 5 eri kenttää tms. Mut pieni tiimi niin minkä tekee. Niin halapa tuo että eiköhän se ostoon lähde kuitenkin, pääsee vähän perseilemään :D