Uutinen: Entisten Burnout-kehittäjien uusi kolaripeli lähestyy, tältä se näyttää videolla

17.05.2017
Kirjoittanut: Panu Saarenoja

Hiljattain paljastettu kolariajopeli Danger Zone on saanut julkaisupäivän. Uusi PlayStation 4- ja pc-nimike tuodaan kaikkien saataville 30. toukokuuta puettuna noin 13 euron hintalappuun.

Julkaisupäivä vahvistui pelin tuoreella trailerilla, joka näyttää Danger Zonea vihdoin ensimmäistä kertaa liikkeessä. Pätkä vahvistaakin sen, mitä pelistä on tähänkin asti luvattu: tulossa on hyvin paljon Burnout-pelien Crash-tilaa muistuttava pulmapeli, jossa tarkoituksena olisi erilaisissa olosuhteissa aiheuttaa mahdollisimman mittava ketjukolaritilanne.

Danger Zonen on kehittänyt entisistä Burnout-sarjan avainkehittäjistä koostuva brittistudio Three Fields Entertainment. Saman nimen alla julkaisunsa ovat saaneet myös tuhovoimainen golfpeli Dangerous Golf sekä virtuaalitodellisuuspeli Lethal VR.

2 kommenttia

17.05.2017 20:57
"Burnout Crash!" oli ihan ok, joten kyllä tämäkin voi ihan mukava pieni teos olla.
Picture of zappah
18.05.2017 15:22
Vaikka tuo iha hauska sivuhupi oli Burnout peleissä niin olisin halunnut ihan oikean arcade kaahailupelin, ei haittaisi vaikka siinä olisi vain joku 5 eri kenttää tms. Mut pieni tiimi niin minkä tekee. Niin halapa tuo että eiköhän se ostoon lähde kuitenkin, pääsee vähän perseilemään Laughing out loud
Picture of Kaze88