Entiset S.T.A.L.K.E.R. -kehittäjät paljastivat oman Battle Royale -pelinsä – tällainen on Fear the Wolves / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Entiset S.T.A.L.K.E.R. -kehittäjät paljastivat oman Battle Royale -pelinsä – tällainen on Fear the Wolves

7.02.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
11

S.T.A.L.K.E.R.-selviytymissarjan vanhoista tekijöistä koostuva ukrainalainen pelistudio Vostok Games on kehittämässä nyt sekin omaa Battle Royale -tyylistä peliään. Kyseinen peli on Fear the Wolves, jonka Focus Home Interactive on kertonut julkaisevansa vielä tänä vuonna ainakin pc:lle early access -kuosissa.

Myös Fear the Wolves on tarjoamassa pelitilan, jossa sata pelaajaa heitetään taistelemaan keskenään siitä, kuka saa kunnian olla viimeinen pystyssä oleva selviytyjä. Vostokin kehittejille sopivasti taisteleminen ja siinä auttavien varusteiden hamstraaminen tapahtuu kuitenkin pahasti saastuneessa Tšernobylissa, jossa muiden pelaajien lisäksi vaarana ovat monet tappavat ympäristön vaarat, kuten dynaamisesti muuttuvat sääolot. Mahdollisesti sitä asuttaa myös joukko mutatoituneita otuksia.

Jonkinlaista toista alkuperäistä tilaa on myös luvattu mukaan peliin. Toistaiseksi siitä ei ole saatu kuitenkaan yksityiskohtia.

Pc-räiskeen lisäksi Fear the Wolvesista on suunnitteilla konsoliversiokin.

Lähde: Focus Home Interactive

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän edqe kuva
edqe

Mutainen ja ruosteinen ympäristö mutantteineen sinänsä toiminut aina. Harmi vain kun nämä battle royalet kiinnosta peleinä sitten yhtään.

Saa nähdä miten riittää resurssit viemään Survariumia eteenpäin. Toivottavasti sen kehitys ei jää täysin jalkoihin.

Ketäköhän S.T.A.L.K.E.R. -oikeudet nykyisin omistaa. Taitaa olla turha odotella kunnollista jatko-osaa ihan vähään aikaan.

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus

Nykyään ilmeisesti tullaan tunkemaan tuo ah niin ihanan mullistava moodi joka peliin.
Edellinen villitys (zombit) kestikin aivan liian pitkään.

Meitsi nauttii battle royalista edelleen siinä ainoassa oikeassa muodossa eli leffana.

Käyttäjän zerodaunholy kuva
zerodaunholy

ei jumalauta.

Käyttäjän Gamer86 kuva
Gamer86
Lainaus edqe

Mutainen ja ruosteinen ympäristö mutantteineen sinänsä toiminut aina. Harmi vain kun nämä battle royalet kiinnosta peleinä sitten yhtään.

Saa nähdä miten riittää resurssit viemään [url="https://survarium.com/en"]Survariumia[/url] eteenpäin. Toivottavasti sen kehitys ei jää täysin jalkoihin.

Ketäköhän S.T.A.L.K.E.R. -oikeudet nykyisin omistaa. Taitaa olla turha odotella kunnollista jatko-osaa ihan vähään aikaan.

Ei liity tähän mutta tuleekohhan F.E.A.R. sarjaan koskaan jatkoa?

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi
Lainaus partajeesus

Nykyään ilmeisesti tullaan tunkemaan tuo ah niin ihanan mullistava moodi joka peliin.
Edellinen villitys (zombit) kestikin aivan liian pitkään.

Meitsi nauttii battle royalista edelleen siinä ainoassa oikeassa muodossa eli leffana.

Eiköhän vastaava villitys ole ne paskat sankarimoninpelit ala Overwatch, onneksi tämä parempi "villitys" syrjäytti sen ennen kuin ehti kunnolla alkaa ja kivaa että zombejakin vielä peleissä nähdään näiden lisäksi.

Miksiköhän nämä perus moninpelien deathmatchit, dominaatiot ja capture the flagit yms. eivät pääse yhtä pahasti ihmisten ihon alle?

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus

^ Ehkä sen takia, että perus dtm ja ctf on ollut peleissä alusta asti ja niissä ei ole mitään vikaa sinänsä.
Toisaalta tämä "battle royale" olisi myös ihan ok jos se olisi yhden tai kahden pelin kantava idea ja sitähän se alunperin olikin.
Nyt kuitenkin kaikki tuntuu hyppäävän tähän villitykseen mukaan jolloin siitä tulee jo valmiiksi kulunut gimmick.

Antaisivat tämän olla pubg:n oma juttu ja muut keksikööt omat juttunsa.

Tästä nyt vaan väkisinkin huokuu se "pubg on menestys joten matkitaan sitä ja saadaan rahaa" mentaliteetti.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Niin onhan nämä vielä toistaiseksi puolivillaisia kopioita, mutta kyllä itse odotan ainakin että joku kunnon lafka vääntäisi tästä muutakin kuin pelkän surkean kopion meinaan ei pubgi ole läheskään täydellinen, vaikka hyvä onkin vaan enemmänkin pelkkä suunnannäyttäjä. Battlefieldgroundsia odotellessa ja voihan samassa pelissä niitä muitakin perus pelimuotoja olla. Myöskään yksinpeli hyvällä tarinallakaan ei olisi mikään mahdottomuus.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Onneksi näitä ei tarvitse pelata. Minä en ainakaan aio.

Käyttäjän kribmeister kuva
kribmeister

Ois jännä nähdä kuinka kolossaalisesti snaketus on saanu pataan pubgissa sen yhden pelin aikana mitä se pubgin betaa testas puoli vuotta sitte, ku tällasella tarmolla jaksaa dissata pubgia ja jokaista battle royale moodista kertovaa uutista. Me tiedetään jo että pubgi on sun mielestä paskaa, se on ihan ok olla tykkäämättä!

Meikä alko kirjottaan tästä inspiroituneena sellasta post apokalypistä romaania. Se kertoo sellasesta hiton nihkeestä jätkästä, joka huutelee pitkin toreja kaikkea "Herneet on perseestä!" Tai läpsii pikkupojilta ja tytöiltä kirjakauppojen ulkopuolella harry potter kirjoja käsistä "harry potter paskaa! Tosimiehet lukee vaan tätä!" Ja antaa tilalle lonkerohentai sarjiksen.

Sitte jotaki tapahtuu, tää syndrooma muuttuu tarttuvaksi. Kaikki alkaa möykkään toisilleen kaikesta eriävästä, kaikki lapsellinen ja lapsenmielinen kielletään lailla. Väri katoaa maailmasta, maailma on mustavalkoinen, nauru on kielletty lailla. Jokaisen kotona on PC ja mitään muita pelisarjoja ei ole enää olemassa kuin COD ja Deep space waifu (super 4k HDR master race editiot). Nintendon tehtaat poltetaan, samalla nintendo labon kaikki mallit tuhotaan, tästä innostuneena kärmespergeristä kärsivät ihmiset tuhoavat myös legot ja kaikenlaiset lelut jotka kehittävät luovuutta tai saattavat olla homojen ja mieslasten (pthyi!) hommaa aikuisten käsissä. Teknologinen kehitys jämähtää sadaksi vuodeksi paikalleen, kukaan ei innovoi, vuoden 2019 näytönohjaimet ovat edelleen parhaat maailmassa vuonna 2119. Ihmiskunta on tuhon partaalla.

Syvällä maanalaisessa tukikohdassa kourallinen terveitä ihmisiä taistelee edelleen paremman tulevaisuuden puolesta. Sadan vuoden ajan he ovat kaapanneet villejä kärmesbergeriä sairastavia ihmisiä ja etsineet parannuskeinoa sairauteen. Läpimurto on lähellä, he saivat pubgin toimimaan nintendo switchillä ja tämän näkeminen räjäyttää välittömästi kohteen pään. Nyt viimeiset ihmiskunnan rippeet ovat varustettu Switchillä ja 11fps pyörivällä 540p versiolla pubgista. Saammeko planeettamme takaisin vai onko jo liian myöhäistä?

Käyttäjän Kosmonautti kuva
Kosmonautti

^huutista joka tuutista