Eikö elämä ole vielä yhtä dystopiaa? State of Mind päivättiin uudella trailerilla / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Eikö elämä ole vielä yhtä dystopiaa? State of Mind päivättiin uudella trailerilla

15.07.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Saksalainen seikkailupelikehittäjä ja -julkaisija Daedalic Entertainment on saamassa seuraavan pelinsä ulos 15. elokuuta. Kyseessä on State of Mind ja se saapuu samanaikaisesti ulos pc:lle, Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle.

Uusimmalla luomuksellaan Daedalic on siirtänyt katseensa tulevaisuuteen ja kertoo vähemmän optimistisemman tarinan vuoden 2048 Berliinistä. Maailman resurssit ovat lopussa, ihmiset ovat laajalti joutuneet robottien korvaamaksi ja kaikkialla on täysi valvonta päällä. Pelin viiden eri pelattavan hahmon joukkoon lukeutuvalla Richard Nolanilla ei noin muutenkaan pyyhi hyvin, sillä parrakkaan journalistin perhe on kadonnut ja myös hänen muistonsa ovat alkaneet harhailla omille teilleen.

Myös State of Mindin tarkoituksellisesti kulmikas visuaalinen tyyli on mukana juonessa. Tarkoituksena sen olisi kuvastaa nimittäin pelimaailman sirpaleista luonnetta.

Tarkemmin pelin maailmaan voi tutustua sen viimeisimmällä trailerilla.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta mutta pelikuvaa tästä pitäisi nähdä vähän enemmän ennen kuin mitään ostamisia alkaa miettimään.