Ei, tämä ei ole unta: kuusivuotias Two Worlds II laajenee ja paranee(?) kesäksi / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Ei, tämä ei ole unta: kuusivuotias Two Worlds II laajenee ja paranee(?) kesäksi

21.04.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Yli kuusivuotias roolipeli Two Worlds II on uskomatonta kyllä laajentumassa ensi kuussa. Toukokuun 25. päivä julkaisija Topware Interactive tuo pelin pc-versioon saataville Call of the Tenebrae -lisäosan, jonka antia se on myymässä myös vielä erikseen itsenäisenä tuotteena kaikille heille, jotka eivät satu Two Worlds II:ta jostain ihmeen syystä omistamaan.

Call of the Tenebrae -lisärillä Two Worlds II.n luvataan saavan kymmenen tunnin edestä lisäpituutta. Tämän se tekee niin uusilla alueilla, vihollisilla, aseilla kuin saavutuksillakin. Teknisiä ehostuksia on myös odotettavissa, sillä laajennuksen pitäisi uusia Two Worlds II:n pelimoottori sopimaan paremmin nykyaikaan.

Vielä loppuvuodesta odotettavissa peliin on lisäksi toinen lisäosa ja lisää moninpelikarttoja. Peliin tullaankin myymään vielä kokonaan omaa kausikorttia, jolla kaiken sisällön voi haalia itselleen alennushintaan.

Uuden Two Worlds II -lisäsisällön tulosta on tiedetty jo noin vuosi, mutta asiasta on silti edelleen helppo hämmentyä. Vaikka Two Worlds II ei aikoinaan ollutkaan samanlainen pannukakku kuin sen kymmenen vuotta sitten kovan hehkutuksen saattamana saapunut edeltäjä, ei kyseessä todellakaan ollut mikään roolipeligenren merkkiteoskaan. Two Worldsia kehittävän Reality Pump -studion viimeisin projekti Raven's Cry ei sekään ollut mikään juhlavasti vastaanotettu nimike, joten jännityksellä sopii odottaa, mitä Call of Tenebraella onkaan meille vielä tarjota.

Tarkoituksena Two Worlds II:n lisäsisällön on ollut toimia eräänlaisena lämmittelynä Two Worlds III:a varten. Kyseisen pelin pitäisi ilmestyä seuraavan muutaman vuoden sisällä.

Lähde: Topware Interactive

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän iambestofc kuva
iambestofc
Lainaus käyttäjältä frozen

Mikäs sen paskan tappais

paitsi happo :3

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Mikäs sen paskan(pelin)tappais :)