EA vihjailee ”uusista ja innovatiivisista” pelitiloista peleilleen PUBG-huuman innoittamana / Uutiset / www.pelaajalehti.com

EA vihjailee ”uusista ja innovatiivisista” pelitiloista peleilleen PUBG-huuman innoittamana

31.01.2018 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
2

Electronic Artsin toimitusjohtaja Andrew Wilson on kommentoinut PlayerUnknown’s Battlegroundsin menestystä sijoittajilleen ja vihjaillut yhtiöllä olevan omat ässänsä hihassa peleilleen.

Wilson kehuu PUBG:in menestystä ja sen saavutuksia tarjota jotain uutta pelaajille räiskintäpeligenressä. Hänen mukaansa PUBG:in ja Fortniten kaltaiset pelit ovat selkeästi jotain, jota FPS-yhteisö haluaa pelata.

– Ottaen huomioon, että meillä on eräät markkinoiden parhaimmat räiskintäpelit, voitte odottaa meidän miettivän myös uusia ja innovatiivisia tapoja pelata niitä. Eikä tämä tarkoita ainoastaan PUBG:in kaltaisia kopioita Battlefield-universumissa, vaan sitä, että meidän Battlefield-tiimit miettivät – ja puhuin tästä hieman valmistelluissa huomautuksissani – miten he voivat innovoida pelin jokaista osa-aluetta, mukaan lukien ydinpelattavuutta ja karttasuunnittelua, Wilson toteaa EA:n räiskintäpelien tulevista suunnista.

Wilson mainitseekin juuri PUBG:in muuttaneen nimenomaan genren ydinpelimekaniikkaa ja tuoneet sitä kautta uuden innovatiivisen tavan pelata räiskintäpelejä. Pelissä sata pelaajaa laskeutuu samalle saarelle, metsästää itselleen aseita ja eliminoi toiset vastustajat, kunnes vain yksi pelaaja jää jäljelle.

EA ei ole suoraan vahvistanut tuovansa nykyisiä räiskintäpelisarjoja samoille markkinoille PlayerUnknown’s Battlegroundsin ja Fortniten kanssa, mutta yhtiöllä on selkeästi suunnitelmia vastata kiinnostukseen jollain tavalla.

PUBG saavutti hiljattain yli 30 miljoonaa pelaajaa, kun taas Fortnite rikkoi aiemmin tässä kuussa 40 miljoonaa latauskertaa.

EA paljasti sijoittajilleen pitämässään palaverissa myös seuraavan Battlefield-sarjan pelin julkaistavan lokakuussa.

Lähde: GameSpot

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Tarkemmin ilmaistuna: "Muut innovoivat, me vaan kopioimme ne ideat omiin peleihimme"

Ehkä se Anthemin myöhästyminen tarkoittikin sitä, että tiimille annettiin nyt uusi määräys muokata pelistä sittenkin trendikäs Battle Royale -hippailu, kun Destiny-liket ei näytä lähteneen ihan odotetunlaiseen lentoon.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus

PUBG saavutti hiljattain yli 30 miljoonaa pelaajaa, kun taas Fortnite rikkoi aiemmin tässä kuussa 40 miljoonaa latauskertaa.

Ohhoh! Tällaisesta en tiennytkään. Ei tosin ihme kun toinen maksaa ja on silti kämäisempi tapaus kuin ilmaiseksi pelattava ja sulavampi tekele.

Kumpikaan ei meikäläistä innostanut kovin kauaa mutta kyllä Fortnitea sentään oli mukava pelata. PUBG:issa toimii idea mutta toteutus voisi edelleen olla niin paljon parempi. Sen vuoksi jos EA vaikka tekee Battlefield: Battle Royalen, on myynnit varmasti kovat. Ja siinä ei olisi tuota Fortniten BR:a pilaavaa rakenteluakaan. Toivottavasti ja luultavasti.

Hittien ja massoille menevien asioiden apinointi nyt ei ole mitenkään uutta.