Dynasty Warriors 9 paljastettiin – suuntana avoimen maailman sotatantereet / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Dynasty Warriors 9 paljastettiin – suuntana avoimen maailman sotatantereet

18.12.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Dynasty Warriors -sarja poikii kovaa tahtia erilaisia sivuosia ja sisarpelejä, mutta onpa uusi pääsarjan osakin vahvistunut jälleen. Dynasty Warriors 9 julkistettiin viikonloppuna osana japanilaista Jump Festa 2017 -tapahtumaa, mistä julkaisija Koei Tecmon länsimaalaisetkin somekanavat halusivat kovasti hehkuttaa erikseen.

Uuden pelin alustoja ei ole vielä paljastettu, mutta ainakin kehittäjien pyrkimykset viedä sarjaa kunnolla eteenpäin on tehty jo selväksi. Koein osalta Dynasty Warriors 9:n on kuvailtu olevan eräänlainen uudelleensyntymä sarjalle, mikä tulee erityisesti näkymään sen avoimeen maailmaan sidotussa toiminnassa.

Japanissa Dynasty Warriors 9 tunnetaan tietysti nimellä Shin Sangokumusō 8. Ensimmäistä Dynasty Warriors -peliä (Japanissa pelkkä Sangokumusō) kun ei lasketa idässä osaksi samaa possea, sillä se oli muista tuotoksista poiketen sivulta kuvattu taistelupeli.

Lähde: Gematsu

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän R.Gamer kuva
R.Gamer

Loistava pelisarja, ja taitaapi löytyä joka ikinen sarjan peli hyllystä. Jos vielä tulisi Nintendo Switchille niin olisi oikein mukava yllätys :)