DuckTalesin henkiinherättäjiltä kokonaan uusi Turtles-peli / Uutiset / www.pelaajalehti.com

DuckTalesin henkiinherättäjiltä kokonaan uusi Turtles-peli

4.09.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6

Activision on julkistanut kokonaan uuden Turtles-pelin Xbox 360:lle, PlayStation 3:lle ja 3DS:lle. Vielä tulevan syksyn aikana alustoilla pelattavaksi saadaan Teenage Mutant Ninja Turtles: Danger of the Ooze, jota väkertää DuckTales Remasteredista ja Aliens: Infestationista tuttu Wayforward Technologies.

Wayforwardille sopivaan tapaan Danger of the Ooze on sivulta kuvattu toimintaseikkailukokemus. Rakenteeltaan peliä kuvaillaan ennen kaikkea myös epälineaariseksi, eli pelialueissa pitäisi piisata tutkiskeltavaa. Luonnollisesti eri kilpikonnat eroavat myös hieman toisistaan, minkä pitäisi monipuolistaa hieman pelikokemusta.

Uuden Turtles-leffan sijaan Danger of the Ooze pohjautuu Nickelodeonin tuoreimpaan animaatiosarjaan. Ajallisesti peli sijoittuu tapahtumiltaan televisiosarjan toisen ja kolmannen tuotantokauden väliin.

Lähde: Activision (Gamasutra)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Onpas kömpelön ja karun näköinen tuo ylin kuva. Millainen lie sit liikkeessä.

Käyttäjän Airus kuva
Airus

Vain vanhalle sukupolvelle ja Ninskan käsikonsolille julkaisu ei lupaa erityisen hyvää, mutta jos ulos ei pusketa mitään Turtles in Time: Re-Shelledin tyylistä jämää, niin mikäs siinä. Odotuksia en laittaisi etenkään ylemmän kuvan perusteella, mutta Ducktales Remastered oli itselle suhteellisen kova fanipaketti tältä tiimiltä. Loppusyksystä nähdään sitten kohoaako lippu liehuen taivaalle, vai jäädäänkö puolitankoon.

Käyttäjän Chadu kuva
Chadu

Tää tulee kyl hommattua.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus käyttäjältä Airus

Vain vanhalle sukupolvelle ja Ninskan käsikonsolille julkaisu ei lupaa erityisen hyvää--

Ai miksi ei? Joku yksinkertainen arcade-peli, mitä sellainen voi sisältää ettei se toimisi yhtä hyvin myös vanhemmalla raudalla? Ok, ehkä tuo käsikonsoli on vähän eri tasolla kuin muut mutta ei ainakaan PS3/X360 mikään ongelma tämän tasoisille peleille ole.

Itseä ärsyttää esim. se, että Lara Croft and the Temple of Osiris on muka niin nextgen ettei voi tulla PS3/X360-versiota. Tosin ehkä niistä ei vain ole vielä haluttu mainita mitään ja onkin tulossa, toivon ainakin näin.

Käyttäjän Luffymcankka kuva
Luffymcankka

Wayforwardiltakin on tullut huonoja lisenssipelejä, vaikka kyseinen yhtiö tuottaakin mainioita pelejä kuten Shantae:t ja Ducktales Remastered.

Käyttäjän kaheli98 kuva
kaheli98

Tämä peli olisi sopinut täydellisesti Psvitalle.