Draaman kaari kohoaa uudella Battlefield V:n yksinpelitrailerilla / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Draaman kaari kohoaa uudella Battlefield V:n yksinpelitrailerilla

16.10.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Uuden Call of Dutyn paukutellessa jo verkkoareenoilla on Battlefield V muistuttanut lähestymisestään uudella trailerilla. Video keskittyy nimenomaan pelin yksinpeliantiin ja tarjoileekin siis elokuvamaisilla ja dramaattisilla hetkillä herkuttelevia väläyksiä tulevasta.

Battlefield 1:n tavoin Battlefield V:n yksinpelitila kantaa nimeä War Stories ja seuraa siis läpi hajanaisia toisen maailman sodan puitteisiin puettuja tapahtumia useista näkökulmista. Julkaisussa toimintaa on luvassa niin norjalaisena, brittinä kuin senegalilaisenakin, mitä seuraa hieman myöhemmin perässä saksalaisiin keskittyvä tarinalohko.

Räiskiminenhän alkaa moninpelaamisen kera 20 marraskuuta. Ennen loppukesästä kerrottua lykkääntymistä peliä odoteltiin ulos viime viikolle Call of Dutyn kaveriksi.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän rautahuilu kuva
rautahuilu

Jotenkin ainoa asia mikä pistää silmään trailerissa on naisten kuvaus joka kusee koska näyttää haluavan esittää naiset jonain eliittjoukkona sen sijaan että olisivat samassa kusessa kuin kaikki muutkin partisaanit.

Muistaakseni nato, eu, un terrorismin määritelmän mukaan miltei kaikki euroopassa olleet partisaaniliikkeet olisivat terroristijärjestöjä. Eli glorifioivat terrorismiakin tässä.(luultavasti tietämättään)

Ehkä ostan pelin sitten joskus vitosella käytettynä alelaarista.

Käyttäjän Gta IV kuva
Gta IV

Betan perusteella todella hyvä! Kyl lähtee 100% varmuudella ostoon!