Donkey Kongin matka jatkuu Retro Studiosin käsissä / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Donkey Kongin matka jatkuu Retro Studiosin käsissä

11.06.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
13

Erityisesti Metroid Prime -peleillä mainetta rakentanut Retro Studios jatkaa pari vuotta sitten aloittamaansa apinointia. Nintendo toi tänään E3-messujen kunniaksi julki Wii U -peli Donkey Kong Country Tropical Freezen, joka on juurikin teksasilaisstudion käsialaa.

Wiillä ja myöhemmin 3DS:llä nähdyn Donkey Kong Country Returnsin tapaan myös Tropical Freeze on sivulta kuvattu tasoloikinta. Tällä kertaa uusissa kentissä Donkey ja Diddy Kong saavat kuitenkin seuraa myös Dixie Kongista ja luvataanpa kädellisten oppineen pari uutta kykyäkin.

Vastaavansa Donkey Kong saa puolestaan tällä kertaa joukon eläimellisiä viikinkejä.

Kauppoihin Donkey Kong Country Tropical Freeze saadaan joskus vuoden lopulla.

 

Lähde: Nintendo

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu

Varmasti laadukas peli tulossa, mutta silti valtava pettymys että Retro tekeekin tätä eikä esimerkiksi Metroidia. Noh, peli saadaan tänä vuonna jo kauppoihin, joten sen jälkeen viimeistään alkavat (toivottavasti) kyhäämään uusia kujeita Samukselle. Tai vaikka Linkille. Ihan sama.

Käyttäjän Temathael kuva
Temathael

Masennuin tästä aluksi aika pahasti, mutta edellinen DKC Returns on kuitenkin aikalailla koko sukupolven paras tasoloikka ja katsoessani trailerin uudelleen hyvällä kuvalaaduilla ei enää haittaa lainkaan, että Retro tekee tämän. Odotan innolla ja varmaan pitää ostaa se Wii U.

Käyttäjän Aryxos kuva
Aryxos

pidän tosi paljon tasohyppely peleistä ja wii u:lla on paljon kivoja pelejä mutta en pidä siitä konsolista

Käyttäjän PokéMario kuva
PokéMario

ERITTÄIN mukava yllätys Retro Studioilta, odotan innolla. Edeltäjä onkin ehkä paras tasoloikka ever.

Käyttäjän SikSak kuva
SikSak

Returns on yksi parhaimmista tasoloikista ikinä, mutta siltä tämä oli jonkin sortin pettymys. Odotin Retron työstävän uutta Metroidia tai jotain aivan uutta. No taattua laatua tämäkin tulee varmasti olemaan, joten eiköhän sitä Metroidia jaksa odotella.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Kuten muutamat muutkin ylempänä, itsekin odottelin Retrolta uutta Metroidia. Voi olla että Team Ninja jatkaa Metroidien parissa.

Käyttäjän Osiris kuva
Osiris

Mahtavaa!

Käyttäjän Majur1 kuva
Majur1
Lainaus käyttäjältä Teräskäsine

Kuten muutamat muutkin ylempänä, itsekin odottelin Retrolta uutta Metroidia. Voi olla että Team Ninja jatkaa Metroidien parissa.

Eipä tässä varmaan mitään lisättävää. Olin aluksi aivan tajuttoman pettynyt kun tajusin, että Retro tekee tosiaan tämän. Olin niin varma, että joko tekevät Metroidia tai tekevät Nintendolle jonkun täysin uuden IP:n. Kenties oma scifi-fps olisi ollut hunajista hunajinta, kun mukaan oltais ympätty vielä loistava moninpeli, eeppisen yksinpelin kylkeen. Olisi ollut hienoa nähdä mitä Retro saa aikaan, kun ei olisi ollut Metroid-historian taakkaa selässä ja Nintendon nuoraa kaulassa. No nyt kävi näin. Toivottavasti edes Wii U:n illassa saataisiin Retrolta jotain niiden arvolle sopivaa.

Käyttäjän AKT4 kuva
AKT4

Tämä oli kyllä melkoinen pettymys. Niitä 2d-tasohyppelyitä jo tarpeeksi.

Vieläkin elättelen vähän toivoa, että tämä on vain Retron pienempi sivuprojekti, ja sieltä tulisi vielä jotakin ihmeellisempää.

Käyttäjän Juppe kuva
Juppe

Petyin itsekin. Uusi Metroid olisi ehkä myynyt Wii U:n tähänkin taloon, nyt odottelen sitten hinnan putoamista.