Disc Jamia jammaillaan jatkossa alustojen välillä / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Disc Jamia jammaillaan jatkossa alustojen välillä

19.06.2017 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
3

High Horse Entertainment on paljastanut tuovansa Disc Jam -urheilupeliinsä alustojen välisen pelaamisen pc:n ja PlayStation 4:n välille.

Studio vihjaili alustojen välisestä pelaamisesta jo aiemmin tänä vuonna, mutta tuolloin suunnitelmissa oli ominaisuuden lisääminen vasta vuoden loppupuolella. Tuoreimmassa tiedotteessaan yhtiö kuitenkin paljastaa tuen lisäämisen tapahtuvan jo ensi viikkojen aikana.

Disc Jam yhdistää ilmakiekkoa ja tennistä nopeatempoiseksi, kilpailulliseksi urheilumuodoksi, jossa pelaajat yrittävät päihittää vastustajansa heittämällä kiekon näiden päätyyn.

Disc Jam on pelattavissa pc:llä ja PlayStation 4:llä.

Lähde: Steam

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Bleach90 kuva
Bleach90

Mielestäni pelkästään hyvä juttu kun nämä eri alustojen väliset moninpelit ovat yleistyneet. Ei tule niin nopeasti katoa servereillä varsinkaan jossain pienemmissä nimikkeissä. Saisi minun puolesta tulla ainakin Xbox ja PS4:n kohdalla joka peliin tällainen.

Käyttäjän Poliisitapaus kuva
Poliisitapaus

Monialustaiset moninpelit näyttäisivät olevan kasvava trendi, ja se on hyvä se. Tämä sopii erityisesti Disc Jamin tapaisiin indiehelmiin, jotka muuten kärsivät pelaajien puutteesta.

Käyttäjän Jonppe kuva
Jonppe

Erittäin hyvä uutinen! Mitä enemmän pienempiä julkaisuja liittyy joukkoon mukaan, niin sitä enemmän painetta Sony saa avaamaan lukkonsa cross-network pelailun suhteen.