Ladataan

Uutinen: Disc Jamia jammaillaan jatkossa alustojen välillä

19.06.2017
Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen

High Horse Entertainment on paljastanut tuovansa Disc Jam -urheilupeliinsä alustojen välisen pelaamisen pc:n ja PlayStation 4:n välille.

Studio vihjaili alustojen välisestä pelaamisesta jo aiemmin tänä vuonna, mutta tuolloin suunnitelmissa oli ominaisuuden lisääminen vasta vuoden loppupuolella. Tuoreimmassa tiedotteessaan yhtiö kuitenkin paljastaa tuen lisäämisen tapahtuvan jo ensi viikkojen aikana.

Disc Jam yhdistää ilmakiekkoa ja tennistä nopeatempoiseksi, kilpailulliseksi urheilumuodoksi, jossa pelaajat yrittävät päihittää vastustajansa heittämällä kiekon näiden päätyyn.

Disc Jam on pelattavissa pc:llä ja PlayStation 4:llä.

Lähde: Steam

3 kommenttia

19.06.2017 14:35
Mielestäni pelkästään hyvä juttu kun nämä eri alustojen väliset moninpelit ovat yleistyneet. Ei tule niin nopeasti katoa servereillä varsinkaan jossain pienemmissä nimikkeissä. Saisi minun puolesta tulla ainakin Xbox ja PS4:n kohdalla joka peliin tällainen.
Picture of Bleach90
19.06.2017 16:42
Monialustaiset moninpelit näyttäisivät olevan kasvava trendi, ja se on hyvä se. Tämä sopii erityisesti Disc Jamin tapaisiin indiehelmiin, jotka muuten kärsivät pelaajien puutteesta.
Picture of Poliisitapaus
19.06.2017 16:56
Erittäin hyvä uutinen! Mitä enemmän pienempiä julkaisuja liittyy joukkoon mukaan, niin sitä enemmän painetta Sony saa avaamaan lukkonsa cross-network pelailun suhteen.
Picture of Jonppe