Destiny 2:n Warmind-laajennus saapuu ensi kuussa / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Destiny 2:n Warmind-laajennus saapuu ensi kuussa

12.04.2018 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
3

Bungie on paljastanut Destiny 2 -räiskintäpelin saavan ensi kuussa uutta sisältöä.

Destiny 2:n Warmind-laajennus saapuu 8. toukokuuta. Warmindin myötä Destiny 2:n kerrotaan saavan uusia paikkoja,sankareita ja vihollisia sekä tietysti tuoretta varustusta pelaajien kerättäväksi. Warmindin saapuminen käynnistää myös Destiny 2:n kolmannen kauden, joka tuo mukanaan uudistuksia esimerkiksi pelaajien välisiin taisteluihin. Kolmannen kauden myötä kaikki laajennusten mukana julkaistut Crucible-kartat tulevat kaikkien pelaajien saataville, eli uuden sisällön pariin pääsevät myös ilman laajennusta pelaavat.

Warmind-laajennuksen antiin päästään tutustumaan jo ennen julkaisua. Laajennus paljastetaan yksityiskohtaisemmin 24. huhtikuuta järjestettävässä Twitch-lähetyksessä sekä samoihin aikoihin julkaistavalla trailerilla.

Lähde: Bungie

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Popcornit valmiiksi kun voi odotella ja arvailla kuinka bungie tulee kusemaan tämänkin päivityksen

Käyttäjän NPPetteri kuva
NPPetteri
Lainaus frozen

Popcornit valmiiksi kun voi odotella ja arvailla kuinka bungie tulee kusemaan tämänkin päivityksen

Itse uskon että bungie tulee vetämään tämän dlc:n nappiin. Bungie on kyllä saanut aika paljon kuraa niskaansa (vähän liikaakin omasta mielestä), mutta kaikki päivitykset mitä on tullut ovat olleet hyviä ja tulevaisuus kuulostaa vieläkin paremmalta, mutta jos edes nämä dlc:t ja päivitykset eivät korjaa end game:ia, niin alkaa itselläkin siinä kohtaan usko mennä, mutta toivotaan parasta ja pelätään pahinta :)

Käyttäjän JULMA3RSKI kuva
JULMA3RSKI

Pieni päivitys tämä. Sellanen D1 taken king kokoluokan päivitys saattaapi olla seuraava mikä saa meikäläisen takaisin pelin pariin.