Destiny 2 skippaa Steamin ja hyödyntää Blizzardin teknologiaa – tältä peli nyt näyttää / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Destiny 2 skippaa Steamin ja hyödyntää Blizzardin teknologiaa – tältä peli nyt näyttää

18.05.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Bungie ja Activision ovat paljastaneet ensimmäisen satsin pelikuvaa Destiny 2:sta.

Paljastus tehtiin osana noin tunnin mittaista suoraa verkkolähetystä, jossa piisasi toki myös joukko muita julkistuksia. Jatko-osaan vahvistettiin esimerkiksi uusia alueita European Dead Zonen, Titan-kuun, Ion ja Nessuksen muodossa, minkä lisäksi pelin kilpailullistakin puolta tiivistetään tällä kertaa neljä vastaan neljä -tyyppiseksi. Pelialueelta toiselle liikkuminen monien muiden perustoimenpiteiden ohella ei vaadi sekään enää hyppäämistä omaan avaruusalukseen asti.

Klaanitukikin saadaan myös vihdoin virallisesti peliin. Tämä helpottaa ensinnäkin tietysti kaverien välistä keskinäistä pelaamista. Klaanit on määrä valjastaa kuitenkin lisäksi muiden pelaajien avustukseen. Yksinäisemmät pelaajat voivat niiden avulla päästä nyt helpommin esimerkiksi raid-toiminnan makuun liittymällä klaaniin vierailijana.

Kenties yllättävin Destiny 2 -paljastus koski yksinomaan kuitenkin pelin pc-versiota. Peli ei tule hyödyntämään nimittäin Steamia, vaan sen sijaan Blizzard on ottanut sen siipien suojiin. Pelin peluu ja hankinta tapahtuu siis pc:llä samaa Blizzard-asiakasohjelmaa käyttäen kuin esimerkiksi Overwatchin ja Hearthstonenkin kohdalla.

Pc-version on luvattu tukevan 4K-resoluutiota ja lukitsematonta ruudunpäivitystä.

Julkaisunsa Destiny 2 saa 8. syyskuuta PlayStation 4:llä ja Xbox Onella, kun taas pc-version julkaisuajankohta on vielä epäselvä. Ennakkotilaajille pelistä on luvattu kesäksi betatestiä.

Päivitys kello 0:20: Activision on vahvistanut, ettei Destiny 2:tä nähdäkään pc:llä vielä 8. syyskuuta. Toistaiseksi kyseisellä versiolla ei ole vielä virallista julkaisupäivää.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Cilee kuva
Cilee

Ei kyllä kiinnosta yhtään. Ehkä hankin joskus kun on 75% alennuksessa.

Käyttäjän Kornholic kuva
Kornholic

Vaikuttaa siltä, että tällä kertaa on laitettu paino enemmän selkeän narratiivin suuntaan kuin ensimmäisessä osassa. Mutta kuka tietää, mitä sieltä on oikeasti tulossa.

Käyttäjän Vampyyri kuva
Vampyyri

destiny oli nii suuri pettymys et en osta 2 osaa

Käyttäjän jani kuva
jani

Tuli taas hieman kierrätetty olo koko gameplaystä.Samat viholliset ja clässit kuin ykkösessä.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus

Päivitys kello 0:20: Activision on vahvistanut, ettei Destiny 2:tä nähdäkään pc:llä vielä 8. syyskuuta. Toistaiseksi kyseisellä versiolla ei ole vielä virallista julkaisupäivää

Ei sitten, tuo olisi ollut se päivä kun olisin ostanut. Tätä perseilyä vaan en pysty tukemaan. Jospa kolmannen osan kohdalla tämäkin sitten saataisiin jo kuntoon. Eka osa ei pc:lle ollenkaan = fail, toka osa joskus myöhemmin pc:lle =fail.