Deadpool 2 -ohjaaja ottaa hallintaansa virallisen The Division -elokuvan / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Deadpool 2 -ohjaaja ottaa hallintaansa virallisen The Division -elokuvan

20.04.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Virallinen The Division -elokuva on saanut uuden avainhenkilön taakseen. Viimeisimpänä projektiin on vahvistunut mukaan ohjaaja David Leitch, jolta saadaan sopivasti pian valkokankaille Deadpool 2.

Reilu vuosi The Division -leffaprojektiin kiinnitettiin ohjaajana ja käsikirjoittajana mukaan Oscar-voittaja Stephen Gaghan. Viihdelehti Varietyn mukaan hän on sittemmin jättänyt kuitenkin projektin. Näyttelijät Jake Gyllenhaal ja Jessica Chastain ovat sen sijaan edelleen osa tähdittämässä Ubisoft-pelin leffakäännöstä.

Hirveän vauhdilla The Division ei ole vielä kuitenkaan ilmestymässä valkokankaille, sillä seuraavaksi Leitch on kiireinen Dwayne Johnsonin ja Jason Stathamin tähdittämän Fast and Furious -sivuosan kanssa. Konkreettisemmin elokuvan parissa pitäisi alkaa tapahtua siis vasta ensi vuoden puolella.

Aiemmin tänä vuonna Ubisoft vahvisti The Division 2:n olevan työn alla. Pelin on tarkoitus saada kunnollinen julkistus kesän E3-messuilla.

Lähde: Variety

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän kribmeister kuva
kribmeister

Onko Divisionissa jotaki tarttumapintaa tai mielenkiintosta lorea mistä ammentaa jotain siistiä? En oo pelannu ite joten tää ei oo mikään Division dissaus, videot ei oikeen kerro mitään pelistä.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus kribmeister

Onko Divisionissa jotaki tarttumapintaa tai mielenkiintosta lorea mistä ammentaa jotain siistiä? En oo pelannu ite joten tää ei oo mikään Division dissaus, videot ei oikeen kerro mitään pelistä.

Virusepidemia ja tavallisten ihmisten seassa koko ajan olleita sleeper agentteja, joita tarvitaan, koska kansalliskaarti ja armeija ei saanut hommia hoidettua.

Kai tuosta ihan toimivan toimintaelokuvan voi saada. Tarkemmin en tuosta juonesta tiedä, sillä peli jäi itsellä kesken.