Uutinen: DC-mätkintä Injustice 2:n taistelijavalikoima kasvoi taas – tässä naisenergialla kyllästetty traileri

15.02.2017
Kirjoittanut: Panu Saarenoja

NetherRealm Studios on innostunut tällä viikolla paljastamaan toden teolla uusia taistelijoita Injustice 2:een. Vasta aiemmin maanantaina julkisuuteen tuotiin Rämeen otus ja nyt tiistaina pelin hahmovalikoiman vahvistettiin laajenevan vielä myös Kissanaisella ja Cheetahilla.

Uudet hahmot paljastuivat tuoreella trailerilla, jossa uuden esittelyn saavat myös Musta kanarialintu ja Myrkkymuratti, josta jälkimmäistä ei olekaan julkaistu tätä ennen vielä pelikuvaa. Hahmoja ei esitellä videolla myöskään vain taistelun tuoksinnassa, vaan näyttäisipä video sisältävän myös vilauksia Injustice 2:n tarinapuoleen.

Viimeisimpien hahmolisäyksin johdosta Injustice 2:n taistelijakatraasta on vahvistettu nyt yli 20 hahmoa. Näitä ovat edellä mainittujen yksilöiden lisäksi ainakin Robin, Brainiac, Bane, Batman, Blue Beetle, Salama, Harley Quinn, Teräsmies, Terästyttö, Ihmenainen, Deadshot, Gorilla Grodd, Vesimies, Atrocitus ja Darkseid. Hahmoista jälkimmäiseksi mainittua kaupitellaan peliin tosin ennakkotilausetuna.

Kauppoihin Injustice 2 saapuu 19. toukokuuta PlayStation 4- ja Xbox One -version voimin.

2 kommenttia

15.02.2017 11:47
Poison Ivyn asu on vähän hassu. Mutta kai siihen tottuuu...
Picture of kurrinen123
15.02.2017 15:44
Waifus confirmed! Day one ultimate edition.
Picture of snaketus