DAYTONAAA! 90-luvun kolikkopeliklassikko tekee paluuta / Uutiset / www.pelaajalehti.com

DAYTONAAA! 90-luvun kolikkopeliklassikko tekee paluuta

2.11.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Ennen kuin luet tätä uutista yhtään pidemmälle, velvoittaa* laki sinua laittamaan käyntiin seuraavan videon ja iskemään äänet täysille.

Valmiina? Hyvä.

Sega on tuomassa takaisin legendaarisen Daytona USA -ajopelisarjansa. Sarjan paluu ei näytä tapahtuvan myöskään aivan missä tahansa muodossa, vaan tuloaan maailmaan on tekemässä nimenomaan uusi Daytona USA -kolikkopeli.

Uuden Daytona-pelin on julkistanut Segan kolikkopelipuolesta vastaava brittiläisosasto, jonka mukaan uutukainen kantaa nimeä Daytona 3 Championship USA. Odotettavissa siltä on kolme uutta rataa, kuten myös kolme remasteroitua klassikkoa sekä lisäksi uusia autoja ja pelitiloja. Hyödykseen uusi laite käyttää 47 tuuman LED-monitoria ja parhaimmillaan pelikabinetteja voi linkittää mukaan yhteensä kahdeksan pelaajan yhteisiä hupailuja varten.

Esillä uuden Daytonan on määrä olla parin viikon päässä siintävässä huvipuistoalaa ja vastaavia hupailuja sivuavassa messutapahtumassa Floridassa.

Alkuperäisen Daytona USA -pelin länsimaisesta kolikkohallijulkaisusta on tullut tänä vuonna kuluneeksi jo 22 vuotta. Viimeksi sarjassa nähtiin enemmän eloa vuonna 2011, kun Sega toi alkuperäisestä pelistä kepeästi ehostetun version Xbox 360:lle ja PlayStation 3:lle.

Lähde: Sega Arcade

*Ei oikeasti velvoita.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Eerie kuva
Eerie

Tämä on kunnian päivä.

Käyttäjän vaihu kuva
vaihu

Tällaisia comebackeja sitä kun näkisi useammin, hiiteen jotku HD-remasterit.