Darkest Dungeonin haaste ja pituus on saattanut pelotella monia – uusi pelitila pyrkii tarjoamaan ratkaisun / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Darkest Dungeonin haaste ja pituus on saattanut pelotella monia – uusi pelitila pyrkii tarjoamaan ratkaisun

23.12.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Haastavuudellaan sekä innostusta että joissain tapauksissa myös inhotusta pelaajissa herättänyttä Darkest Dungeonia voi pelata lähitulevaisuudessa vaihtoehtoisella tavalla. Yhdessä uuden laajennuksen kanssa peliin on parhaillaan työn alla uusi ilmainen pelitila Radiant, jonka on määrä mahdollistaa Darkest Dungeonin läpäisemisen puolet nopeammassa ajassa kuin normaalisti.

Uudella pelitilalla kehittäjä Red Hook Studios pyrkii tekemään pelistä houkuttelevamman kokemuksen heille, jotka ovat aiemmin saattaneet jättää pelin peluun sikseen menetettyään kokonaisen hahmojoukkonsa ja läjän arvokkaita esineitä kesken oman kampanjansa. Tämän Red Hook on pyrkinyt saavuttamaan sekä pelin tasapainotusta että säännöstöäkin muuttamalla.

Radiant-tilalla pelatessakin Darkest Dungeonin läpäisyyn pitäisi edelleen mennä toki arviolta sellaiset 40 tuntia, eikä pelin pitäisi edelleenkään antaa varsinaisesti armoa pelaajilleen. Jatkossakin osa pelin saavutuksista ja mahdollisesti esineistä ovat edelleen myös vain Darkest Dungeonin normaalin tilan yksinoikeuksia, sillä Red Hook haluaa palkita pelaajia, jotka ovat läpäisseet pelin sellaisena, jollaiseksi se alunperin suunniteltiin.

Myös lisää tasapaino- ja käytettävyyspäivityksiä on Darkset Dungeoniin edelleen lisäksi tekeillä. Pelin New Game Plus -kaavaakin pyritään vielä muovaamaan uusiksi heille, jotka ovat sen onnistuneet selättämään.

Lähde: Darkest Dungeon (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.