Crash Bandicootin tulevaisuus näyttää valoisalta – PS4-kokoelma oli suurmenestys / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Crash Bandicootin tulevaisuus näyttää valoisalta – PS4-kokoelma oli suurmenestys

21.12.2017 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
12
Crash Bandicootin tulevaisuus näyttää valoisalta – PS4-kokoelma oli suurmenestys

Klassisen tasoloikkasankari Crash Bandicootin paluu oli suurmenestys. Sarjan julkaisija Activision on erittäin tyytyväinen kesällä PlayStation 4:lle ilmestyneen Crash Bandicoot: N. Sane Trilogyn myynteihin, mikä luonnollisesti povaa hyvää jatkon suhteen.

Activisionin mukaan alkuperäisen Crash-trilogian uudelle sukupolvelle uusinut kokoelma on PlayStation 4:n historian parhaiten myynyt kokoelmapaketti. Tämän myötä N. Sane Trilogy olisi lyönyt laudalta esimerkiksi Uncharted: The Nathan Drake Collectionin ja Assassin's Creed: The Ezio Collectionin kaltaiset trilogiakokoelmat.

Activisionin mukaan Crashin paluu lukeutuu Yhdysvalloissa kymmenen tänä vuonna parhaiten myyneen PlayStation 4-pelin joukkoon. Tarkkoja lukuja Activision ei paljastanut, mutta tieto pohjautuu lokakuun lopulla tehtyihin laskelmiin. Syyskuussa julkaistujen raporttien mukaan N. Sane Trilogy olisi myynyt yli 2,5 miljoonaa kappaletta.

Lähde: Business Wire

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän jepic kuva
jepic

Nyt, kun vielä saataisiin sellanen kiva pikku Spyro-kokoelma vielä niin ai että...

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Sitten vain CTR tulille niin olen mukana tukemassa /,,/

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Retro myy.

Käyttäjän velor85 kuva
velor85

Tämä toimi 90 lopussa ja 2000 luvun alussa, Mutta ei nää.Enemmän kiinnostaa Jak And Daxter tänäkin päivänä.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ollut kyllä helppoa rahaa kun varmasti on remakeissa vähemmän tekemistä kuin tehdä peli täysin tyhjästä.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus velor85

Tämä toimi 90 lopussa ja 2000 luvun alussa, Mutta ei nää.Enemmän kiinnostaa Jak And Daxter tänäkin päivänä.

Niinku mitä että? Siis miten niin ei toimi enää nykyään?

Käyttäjän Zhinarkos kuva
Zhinarkos

Mahtavaa, että Crash on saanut lämpimän vastaanoton. Itselläni on monet hienot muistot alkuperäisestä trilogiasta. Olen silti skeptinen millaisia uusia pelejä Crashasta saadaan tehtyä, jos sellaisia on suunnitteilla.

Käyttäjän velor85 kuva
velor85
Lainaus snaketus

[quote="velor85"]Tämä toimi 90 lopussa ja 2000 luvun alussa, Mutta ei nää.Enemmän kiinnostaa Jak And Daxter tänäkin päivänä.[/quote]
Niinku mitä että? Siis miten niin ei toimi enää nykyään?

Tarkoitan että ajan hammas on syönyt sitä ajan myötä.Charsh 3 jälkeen kaikki siihen liittyvä on turhia.Sekin että ei niitä enää jaksa pelata.Esim Uncharted 4 oli laitettu pieni pätkä Crash Bandicoot se mitä pystyi pelaamaan siinä oli hiton ärsyttävää, Mutta pointsit Naughty dogille siitä.Jopa Daxter voitttaa Crashin.Jak And Daxter on paras Taso hyppely peli mitä on 1 pelkkää taso hyppelyä ,Mutta kun 2 tuli aseet mukaan mitä crash bandicoot sarjassa ei ole koskaan nähty.Sitä paitsi yksi Jak And Daxter peli on dupattu suomeksi, Mikä teeke myös siitä ainut laatuisen.Ei tullut varmaan epäselväksi, Että olen Jak And Daxter miehiä.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus velor85

[quote="snaketus"][quote="velor85"]Tämä toimi 90 lopussa ja 2000 luvun alussa, Mutta ei nää.Enemmän kiinnostaa Jak And Daxter tänäkin päivänä.[/quote]
Niinku mitä että? Siis miten niin ei toimi enää nykyään?[/quote] Tarkoitan että ajan hammas on syönyt sitä ajan myötä.Charsh 3 jälkeen kaikki siihen liittyvä on turhia.Sekin että ei niitä enää jaksa pelata.Esim Uncharted 4 oli laitettu pieni pätkä Crash Bandicoot se mitä pystyi pelaamaan siinä oli hiton ärsyttävää, Mutta pointsit Naughty dogille siitä.Jopa Daxter voitttaa Crashin.Jak And Daxter on paras Taso hyppely peli mitä on 1 pelkkää taso hyppelyä ,Mutta kun 2 tuli aseet mukaan mitä crash bandicoot sarjassa ei ole koskaan nähty.Sitä paitsi yksi Jak And Daxter peli on dupattu suomeksi, Mikä teeke myös siitä ainut laatuisen.Ei tullut varmaan epäselväksi, Että olen Jak And Daxter miehiä.

Vertaat nyt taas omenoita appelsiineihin.

Käyttäjän velor85 kuva
velor85
Lainaus snaketus

[quote="velor85"][quote="snaketus"][quote="velor85"]Tämä toimi 90 lopussa ja 2000 luvun alussa, Mutta ei nää.Enemmän kiinnostaa Jak And Daxter tänäkin päivänä.[/quote]
Niinku mitä että? Siis miten niin ei toimi enää nykyään?[/quote] Tarkoitan että ajan hammas on syönyt sitä ajan myötä.Charsh 3 jälkeen kaikki siihen liittyvä on turhia.Sekin että ei niitä enää jaksa pelata.Esim Uncharted 4 oli laitettu pieni pätkä Crash Bandicoot se mitä pystyi pelaamaan siinä oli hiton ärsyttävää, Mutta pointsit Naughty dogille siitä.Jopa Daxter voitttaa Crashin.Jak And Daxter on paras Taso hyppely peli mitä on 1 pelkkää taso hyppelyä ,Mutta kun 2 tuli aseet mukaan mitä crash bandicoot sarjassa ei ole koskaan nähty.Sitä paitsi yksi Jak And Daxter peli on dupattu suomeksi, Mikä teeke myös siitä ainut laatuisen.Ei tullut varmaan epäselväksi, Että olen Jak And Daxter miehiä.[/quote]
Vertaat nyt taas omenoita appelsiineihin.

Molemmat on taso hyppely pelejä ja molemillaon sama tekijä, sS ero vaan että Jak And Daxter on parempi.Jotkut kestää aikansa jotkut ei.