Crash Bandicoot -klassikoiden paluu tapahtuu vanhan Activision-studion johdolla / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Crash Bandicoot -klassikoiden paluu tapahtuu vanhan Activision-studion johdolla

18.06.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Activisionin omistama pelistudio Vicarious Visions on vastaamassa kolmen ensimmäisen Crash Bandicoot -pelin ehostamisesta PlayStation 4:lle.

Vahvistus asiaan on saatu Sonyn omassa E3-pelimessuja käsittelevässä lehdistötiedotteessa, joka myös varmistaa ehostettujen klassikkojen saapuvan saataville tosiaan ensi vuonna. Ensimmäistä kertaa Sony paljasti alkuperäisen Crash-trilogian PS4-remasterit E3-lehdistötilaisuudessaan, jossa Sony-pomo Shawn Layden lupasi pelien ehostamisen tapahtuvan "alusta alkaen".

Vicarious Visions vastaa myös uuden Skylanders: Imaginators -pelin Crash-osuuksien työstöstä.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun studio on päässyt Crash-aiheisten projektien pariin. Vuosina 2002-2004 se oli mukana luomassa esimerkiksi useita taskukonsoleille tehtyjä Crash-pelejä, kuten myös ajopeli Crash Nitro Kartia. Noin muuten studio on tehnyt paljon erilaisia käännöksiä monista Activisionin muiden studioiden peleistä ja olipa se vetovastuussa myös Skylanders: Swap Forcestakin aikoinaan.

Alkujaan ensimmäiset kolme Crash-tasoloikkapeliä olivat Naughty Dogin käsialaa.

Lähde: SIE, PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Joku Sankari kuva
Joku Sankari

En ole vielä antanut Vicarious Visionsille anteeksi susista Marvel: Ultimate Alliance 2:sta. Muutenkaan firman meriitti lista ei pituudestaan huolimatta ole hirveän vakuttava varsinkaan 3D puolella. Crashit tulee haluaisin silti pelata...

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Eniten edelleen kiinnostaisi, että tuleeko nämä samassa paketissa vai maksimoidaanko rahavirrat myymällä pelit erillisinä? Mikäli tulee kolme erillistä peliä, niin silloin lienee turha odottaa fyysisiä versioita. Ellei sitten nimenomaan paketoida (jossain vaiheessa) nuo yhteen vasta fyysiseen julkaisuun kunhan ensin imetään massia diginä.

Niin, ja ei kyllä hirveästi vakuuta tämä studio mutta täytyy sanoa, että aika velho saa olla että nämä onnistuu täysin pilaamaan.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Never hööd tällaisesta studiosta. Myöskin jos fyysistä/fyysisiä kopioita ei tule niin jätän ostamatta. Ei oikein hyvältä näytyä tällä hetkellä tämän suhteen, pessimisti ei pety.